Άρης: Το πλάνο «άνοιξε» για δύο

Μάνος Χατζάκης04 Δεκεμβρίου 2021

Οι συνεχείς υποχρεώσεις σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, σε συνδυασμό με πιθανές απουσίες, οδήγησαν την τεχνική ηγεσία στο άνοιγμα του πλάνου, που αφορά σε δύο ποδοσφαιριστές με μειωμένο χρόνο συμμετοχής.

Οι Χαβιέ Ματίγια και Δημήτρη Μάνος μπήκαν στην εξίσωση των φετινών υποχρεώσεων και τα χαμόγελά τους, μετά το παιχνίδι της Τούμπας, είναι δείγμα ότι ο Αρης είναι σε θέση να κερδίζει από τους παροπλισμένους.
Σε καλό χρονικό χρονικό σημείο, οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να πάρουν περισσότερα και από τον ισπανό χαφ και τον έλληνα άσο.

Αμφότεροι πήραν χρόνο συμμετοχής κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και στο Κύπελλο απέναντι στον ΟΦΗ. Το ροτέισον θα χρειαστεί και στις θέσεις, όπου παίζουν αμφότεροι, και ειδικά στην περίπτωση του Μάνου, η πρόοδος στην ψυχολογία και τον αγωνιστικό ρυθμό θα φανούν ίσως πιο άμεσα, εξαιτίας της αναμενόμενης απουσίας του Καμαρά, λόγω Κόπα Άφρικα.

Ο φορ του Άρη περιμένει να παίξει, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να έχει παιχνίδια στα πόδια του.
Οσον αφορά τον Ματίγια, δεν αποκλείεται καθόλου να διατηρήσει τα 20λεπτα ή τα μισάωρα ως αλλαγή, δίνοντας ανάσες στους συμπαίκτες του και ανεβάζοντας παράλληλα τη δική του ψυχολογία, καθώς το φετινό σήριαλ και στις δύο διοργανώσεις, έχει ακόμη πολλά επεισόδια και η ομάδα θα χρειαστεί γερά και ξεκούραστα πόδια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.