Άρης: Το οικονομικό πλήγμα από τον αποκλεισμό στο Conference League

Metrosport Team12 Αυγούστου 2022

Η Ευρώπη ανήκει στο παρελθόν για τον Άρη μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους «κίτρινους» πλέον να στρέφουν την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Το οικονομικό «αποτύπωμα» αυτής της αποτυχίας είναι μεγάλο αφού ο Άρης στην περίπτωση που πανηγύριζε χθες την πρόκριση, θα εξασφάλιζε ένα ποσό της τάξεως των 750.000 για την παρουσία του στα Play Off του Conference League, ποσό που βέβαια θα πήγαινε σε υψηλότερα επίπεδα αφού δεν υπολογίζονται τα εμπορικά έσοδα που θα είχαν οι «κιτρινόμαυροι» από τις αναμετρήσεις που θα ακολουθούσαν με αντίπαλο τη Νις στην επόμενη φάση του θεσμού και βέβαια εκείνα από τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα που θα έδινε, με δεδομένο το sold out.

Είναι περιττό να σημειωθεί πού θα έφταναν τα κέρδη του Άρη αν συνέχιζε μέχρι τους ομίλους και με δεδομένο τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού και νωρίτερα του ΠΑΟΚ. Όλα αυτά βέβαια είναι υπολογισμοί τους οποίους δεν μπορούν να κάνουν οι «κίτρινοι» που θα πρέπει να καλύψουν με άλλα έσοδα τη συγκεκριμένη απώλεια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.