Άρης: Το «κόλλημα» με το αγγλικό γραφείο εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών

Μάνος Χατζάκης09 Αυγούστου 2021

Μέλι φαίνεται ότι έχει το γραφείο εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών, το οποίο εδρεύει στην Αγγλία. Από εκεί "ψώνισε" ο Άρης στην περίπτωση του Μπαντού Ντιαγέ και ενδεχομένως το ίδιο θα συμβεί και με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, αν τα βρει σε όλα με την ΠΑΕ.


Εξ' αρχής διευκρινίζεται ότι το εν λόγω γραφείο διαθέτει καλούς και ακριβούς ποδοσφαιριστές και έχει καλή φήμη στην Ευρώπη. Ωστόσο, το λεπτό σημείο στην ιστορία αφορά στον άνθρωπο, ο οποίος λειτουργεί ως μεσάζων και κινεί τα νήματα από την Ελλάδα.

Γνώριμος από το παρελθόν, έχοντας ρόλο σε παλιότερες διοικητικές καταστάσεις, οι οποίες άφησαν πίσω τους συντρίμμια και οδήγησαν την ομάδα σε δύσκολα μονοπάτια. Η αποχώρησή του έγινε με θόρυβο και έγινε απότομα. Εκ τότε, δεν εμφανίστηκε για αρκετά χρόνια στα "κιτρινόμαυρα" τεκταινόμενα.

Λέγεται έντονα ότι, μέρα με τη μέρα, ο συγκεκριμένος αποκτά περισσότερη δύναμη και επιρροή, όσον αφορά το τελευταίο κομμάτι που αφορά στην ενίσχυση της ομάδας. Εσχάτως, ακούγεται ότι έχει το ελεύθερο να διαλέγει και να κόβει ποδοσφαιριστές βάσει δικών του κριτηρίων και εφόσον θεωρεί ότι δεν ταιριάζουν στην ομάδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.