Άρης: Το γυρίζει εκεί όπου ξέρει καλύτερα

Μάνος Χατζάκης12 Μαΐου 2021

Στο γνώριμο και αποτελεσματικό, τουλάχιστον στα περισσότερα φετινά ματς, 4-2-3-1 θα στραφεί, εκτός απροόπτου, ο Άκης Μάντζιος, όσον αφορά τον σχηματισμό στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Το πείραμα του 3-4-3 δεν λειτούργησε κόντρα στον ΠΑΟΚ και εκτός από διάταξη, ο έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται και σε αλλαγές προσώπων, θέλοντας να τεστάρει την κατάσταση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.

Θέση, λοιπόν, διεκδικεί ο Σάκιτς, ενώ οι υπόλοιποι τρεις στην άμυνα, λογικά θα παραμείνουν οι Μπεναλουάν, Δεληζήσης και Γκάνεα. Επιστροφή στην ενδεκάδα βλέπει και ο Μπερτόγλιο, τη στιγμή που σταθεροί θα είναι οι Σάσα και Ματίγια. Από εκεί και πέρα, ρευστά είναι τα πράγματα για τους υπόλοιπους. Ο Μαντσίνι, πιθανότατα, θα παίξει στη μία πτέρυγα της επίθεσης, ενώ η άλλη θέση θα παιχτεί μεταξύ Γκάμα και Γκαρσία. Ο πορτογάλος μέσος είναι “σκασμένος” από τα πολλά παιχνίδια, ωστόσο το πάθος του και η θέληση είναι στοιχεία, που δεν περνούν απαρατήρητα, κάτι που δεν συμβαίνει με τον πιο ξεκούραστο Ματέο.

Στην κορυφή της επίθεσης, αναμένεται να βρεθεί ο Μάνος, ο οποίος ανήκει -επίσης- στην κατηγορία των επιβαρυμένων. Όσον αφορά τα γκολπόστ, δεν τίθεται θέμα αλλαγής προσώπου, άρα από κάτω τους θα βρεθεί ο Κουέστα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.