Άρης: Το γόνατο, το συμβόλαιο και η... Αστανά

Μάνος Χατζάκης04 Αυγούστου 2021

Ούτε την Τρίτη (3/8) πήρε μέρος κανονικά στο πρόγραμμα ο Κώστας Μήτρογλου, εξαιτίας του προβλήματος στο γόνατο. Πρόβλημα το οποίο εμφανίζεται συχνά πυκνά και δεν τον αφήνει να ακολουθήσει φουλ ρυθμούς, ενώ αποτελεί εσχάτως λόγο, ώστε η ΠΑΕ Άρης να ξεκινήσει συζητήσεις για λύση συμβολαίου στον παίκτη.

Το γόνατο, λοιπόν, ήταν και η αιτία που δεν έπαιξε κόντρα στην Αστανά, αν και φλέρταρε δύο φορές με την είσοδό του. Η πρώτη ήταν λίγο πριν το γκολ του Σάσα, όταν και παρέμεινε στον πάγκο λόγω αλλαγής δεδομένων.

Στη συνέχεια, ο έλληνας φορ συνέχισε την προθέρμανση, παίρνοντας σήμα από τον προπονητή του να είναι έτοιμος για την παράταση και στη συνέχεια για τα πέναλτι, αν έφτανε εκεί η αναμέτρηση.

Παρόλα αυτά, ο “Μητρογκόλ” δεν ένιωθε καλά το γόνατό του και ζήτησε από τον Μάντζιο να μην περάσει στο ματς κι έτσι ο τελευταίος δεν μπορούσε παρά τον ακούσει.

Στοιχείο που, αν μη τι άλλο, προβληματίζει έντονα, καθώς ο πρώην φορ της Μαρσέιγ δείχνει ότι απλώς δεν... μπορεί, ακόμη κι αν θέλει να βοηθήσει.

Όσον αφορά την προοπτική λύσης της σύμβασης, είναι κατανοητό πως ουδείς στη θέση του Μήτρογλου θα δεχόταν εύκολα να φύγει, από τη στιγμή που δεν θα βρει (εύκολα) κάπου αλλού περί τις 600 χιλιάδες ευρώ, τα οποία προβλέπονται στο συμβόλαιο για την προσεχή σεζόν.

Αν οι Θεσσαλονικείς καταφέρουν να απαλλαγούν από την παρουσία (του ίδιου και του συμβολαίου του), τότε θα πρόκειται για... επιτυχία, δεδομένης της μηδαμινής προσφοράς του άλλοτε διεθνή φορ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.