Άρης: Το flash back Άρη-Καραντώνη και τα 90λεπτα με ΑΕΚ

Μάνος Χατζάκης04 Νοεμβρίου 2021

Ο απόηχος του ντέρμπι της Αθήνας μεταξύ ΑΕΚ και Άρη φαίνεται ότι ολοκληρώνεται στην τοποθέτηση του αρχιδιαιτή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος δικαιώνει (να' χαμε να λέγαμε) τους Θεσσαλονικείς, στη φάση του πέναλτι, που κέρδισε ο Μάνταλος από τον Μπράμπετς

Ο διαιτητής Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος έκανε ό,τι έκανε, αλλά είχε τη διακριτική -μέχρι που μίλησε ο Ρότα - συνδρομή του συναδέλφου του, και 4ου στο εν λόγω παιχνίδι, Δημήτρη Καραντώνη.

Με καταγωγή από την Ημαθία, υπενθυμίζουμε.

O κ. Καραντώνης πιθανότατα θα συνεχίσει να διαιτητεύει στα ελληνικά γήπεδα και -γιατί όχι- να μην επανεμφανιστεί σε ματς ΑΕΚ-Άρη ή Άρη-ΑΕΚ. Ούτως ή άλλως, δύο φορές «έτυχε» να οριστεί σε ντέρμπι των δύο και κατάφερε να ξεχωρίσει και στα... δύο.

Κατά τα λοιπά, σε άλλα ματς των Θεσσαλονικέων, περνούσε (σχεδόν) απαρατήρητος.

Πάμε ένα flash back στα 90λεπτα του Καραντώνη με τον Άρη ως πρώτος διαιτητής και όχι ως... τέταρτος.

20 Οκτωβρίου 2019

Ξάνθη-Αρης 0-1

Ντεμπούτο του Μίκαελ Ενινγκ στον πάγκο του Αρη και οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν με με 0-1. Πέραν του πειθαρχικού ελέγχου, όπου δεν διέπρεψε αντιθέτως τα πήγε τελείως... χάλια, ο Καραντώνης δεν έκανε λάθος, που έκρινε αποτέλεσμα, και δεν στάθηκε εμπόδιο στη νίκη του Άρη.


11 Ιανουαρίου 2020

ΑΕΛ-ΑΡΗΣ 0-0

Η πιο αδιάφορη παρουσία του σε ματς των “κιτρινόμαυρων” και ίσως -στη μέχρι σήμερα- καριέρα του. Πέρασε απαρατήρητος σε αδιάφορο παιχνίδι από άποψη φάσεων. Δεν κουνήθηκε φύλλο και ο ρέφερι από την Ημαθία πέρασε... by.


16 Φεβρουαρίου 2020

Άρης-ΑΕΚ 0-1

Η ΑΕΚ πέρασε από το Χαριλάου με τρομερό γκολ του Λιβάι Γκαρσία, ο Άρης έμεινε χωρίς γκολ, αλλά η απόδοση του Καραντώνη (και του 4ου) έμειναν χαραγμένη στη μνήμη, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό, που να ξυπνήσουν... μνήμες, όταν έγινε γνωστή η παρουσία του στο πρόσφατο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Ισως επειδή ήταν... τέταρτος. 

Οι Θεσσαλονικείς είχαν βγει από τα ρούχα τους, καθώς το ανεπανάληπτο δίδυμο Καραντώνη και Κουμπαράκη (VAR), αγνόησαν καθαρή ανατροπή του Φετφατζίδη στο πρώτο ημίχρονο. Κανείς από τους δύο δεν είδε το παραμικρό γι' αυτό και στο συγκεκριμένο ματς ο Άρης ήταν χαμένος από χέρι(α) και δεν προσδοκούσε σε δικαιοσύνη, ούτε από πλευράς διαιτητή, είτε από πλευράς 4ου διαιτητή. Γιατί; Οι εξηγήσεις βρίσκονταν εντός “Κλ. Βικελίδης”, αλλά όχι εντός αγωνιστικού χώρου.

17 Οκτωβρίου 2020

Άρης-Απόλλων Σμύρνης 1-0

Ο Άρης δυσκολεύτηκε, αλλά κέρδισε την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο ουδέτερο των “Ζωσιμάδων”. Το γκολ του Γκάμε έκρινε τον νικητή και στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Καραντώνης άκουσε το VAR και ακύρωσε σωστά το γκολ του Σλίβκα στο 70', καθώς ο συμπαίκτης του, Μουνιέ, ήταν εκτεθειμένος.



10 Φεβρουαρίου 2021

Ολυμπιακός-Άρης 2-1

Ο Καραντώνης έδωσε το “παρών” στον πρώτο ημιτελικό του Φαλήρου μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές αμφισβητούμενες φάσεις, άρα το έργο του διαιτητή ήταν σχετικά εύκολο. Στο 72' ακυρώθηκε γκολ του Κάιπερς, γιατί ήταν εμφανώς εκτεθειμένος.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.