Άρης: Οι Σαουδάραβες για Μπράμπετς και η προοπτική απόκτησης άλλου στόπερ

Μάνος Χατζάκης29 Αυγούστου 2022

Η μεταγραφική ενίσχυση του Άρη δεν έχει ολοκληρωθεί, αν και η ομάδα έχει ήδη δώσει δύο αγώνες στο Πρωτάθλημα και, μέχρι στιγμής, δεν έχει πείσει ότι αποκτά συνοχή και σταθερότητα. 

Η ήττα από τον Παναιτωλικό υπενθύμισε τα ήδη προφανή κενά, ωστόσο το ρόστερ αναμένεται να υποστεί κι άλλες προσθαφαιρέσεις. Ένας από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού είναι ο Γιακούμπ Μπράμπετς. 

Ο Τσέχος στόπερ, από τους καλύτερους πέρσι στον Άρη, αλλά και σε όλη τη Super League 1, έχει προσελκύσει μάτια club του εξωτερικού. Πληροφορίες του Metrosport.gr αναφέρουν ότι μεταξύ εκείνων είναι σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία, η οποία τον μαρκάρει στενά, θέλοντας να τον αποκτήσει. 

Οι «κιτρινόμαυροι» ξέρουν ότι ο διεθνής αμυντικός αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο, γι' αυτό και θα σκεφτούν πολύ, πριν πάρουν την όποια απόφαση, και με το δεδομένο ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024. 

Αν, τελικά, ο Μπράμπετς παραχωρηθεί (δηλαδή πωληθεί), τότε στην Αλκμήνης θα κινηθούν και για απόκτηση ποδοσφαιριστή στο κέντρο της άμυνας, πέρα από τον Νικολά Ενκουλού, ο οποίος αποτελεί την τελευταία χρονικά προσθήκη.

Όσον αφορά την επικείμενη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με την διαφαινόμενη απομάκρυνση του Χερμάν Μπούργος δεν αναμένεται να διαφοροποιήσει σημαντικά τα δεδομένα, καθώς ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός φέρεται ότι έχει ήδη έντονα στο μυαλό το ενδεχόμενο της αποχώρησης. 

Βέβαια, για να ολοκληρωθεί η όποια μετακίνηση πρέπει να συναινέσει όπως αναφέραμε παραπάνω η ΠΑΕ που έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.