Άρης: Τη θέλει και τη... σέντρα του

Μάνος Χατζάκης27 Φεβρουαρίου 2021

Μία από τις ανοιχτές θέσεις στην ενδεκάδα, όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, είναι εκείνη του αριστερού μπακ. Ο Κριστιάν Γκάνεα και ο Νικόλας Ιωάννου δίνουν... αγώνα, ώστε να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Ακη Μάντζιου. Ο τελευταίος προσανατολίζεται να αφήσει εκτός τον Εμάνουελ Σάκιτς, προκειμένου να πάρει ανάσες, καθώς είναι ο παίκτης που καλύπτει συχνότερα τη συγκεκριμένη πτέρυγα, αν και παίζει με αντίθετο πόδι.

Εφόσον ο Αυστριακός μείνει στον πάγκο, τότε ένας εκ των Γκάνεα ή Ιωάννου, θα πάρει τη θέση του. Ο Ρουμάνος έχει θεωρητικό προβάδισμα, καθώς διαθέτει καλύτερη σέντρα και, με τη λογική ότι θα παίξει ο Μήτρογλου στην επίθεση, οι “κιτρινόμαυροι” θα χρειαστούν “καλές” σέντρες.

Γενικά, το φετινό παιχνίδι των Θεσσαλονικέων δεν στηρίζεται στον αέρα, αλλά στην μπάλα... κάτω και η προσέγγιση με ενδεκαδάτο τον Μήτρογλου παρουσιάζει ενδιαφέρον, καθώς ο 33χρονος πρέπει -με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- να τροφοδοτηθεί ικανοποιητικά.

Από την άλλη, αν αγωνιστεί ο Ιωάννου, η ενδεκάδα αποκτά περισσότερο ύψος και αμυντικό προσανατολισμό, καθώς ο κύπριος διεθνής δίνει μεγαλύτερη βάση στις επιστροφές.

Tελευταίο παιχνίδι του Γκάνεα ήταν κόντρα στον Παναιτωλικό, παίζοντας 90 λεπτά, που ήταν και τα μοναδικά του τον μήνα Φεβρουάριο. Ο Ιωάννου, πάλι, αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 30 Ιανουαρίου, στην εκτός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Η λογική και ο τρόπος, που αναμένεται να παίξει ο Ατρόμητος στο "Κλ. Βικελίδης", λέει ότι ο Γκάνεα ταιριάζει καλύτερα, αλλά ο Μάντζιος είναι εκείνος που αποφασίζει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.