Άρης: Τι θα ζητήσει στη Μαδρίτη;

Metrosport Team26 Μαΐου 2022

Η προγραμματισμένη συνάντηση με εκπροσώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ξεκάθαρη στόχευση από τους ανθρώπους του Αρη καθώς αποσκοπεί στην έναρξη μιας συνεργασίας και στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στην ισπανική ομάδα αλλά πέρυσι παραχωρήθηκαν υπό τη μορφή δανεισμού.

Δεδομένης της σχέσης του Χερμάν Μπούργος με την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά και της γνώσης που διαθέτει για τους ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, προφανώς δεν προκάλεσε εντύπωση η πρόθεση συνάντησης με σκοπό την έναρξης μιας συνεργασίας. Λίγο πολύ ήταν αναμενόμενη από την πλευρά του Αργεντίνου τεχνικού αλλά και από τον Αρη ο οποίος προφανέστατα θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τις σχέσεις και το background του προπονητή του. Η συνάντηση που προγραμματίστηκε δεν θα έχει… εθιμοτυπικό χαρακτήρα καθώς οι «κίτρινοι» θα θέσουν στο τραπέζι τρία συγκεκριμένα ονόματα παικτών. Οι δύο εξ’ αυτών είναι νεαρής ηλικίας και πέρυσι παραχωρήθηκαν δανεικοί.

Χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν το όνομα του 21χρονου winger, Ροδρίγκο Ρικέλμε, μια εξαιρετική περίπτωση παίκτη η οποία παράλληλα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Γιατί πραγματοποίησε τρομερή σεζόν στη Liga 2 με τη φανέλα της Μιραντές τελειώνοντας τη σεζόν με δέκα ασίστ και δύο γκολ. Γιατί επίσης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της U21 της Ισπανίας, πράγμα που σημαίνει ότι ήδη εξαργυρώνει την τρομερή σεζόν που πραγματοποίησε. Βέβαια, δεν είναι σίγουρο ότι το επίπεδό του είναι αρκετό για να αποκτήσει θέση στο rotation της πρώτης ομάδας καθώς μετρά μόλις μία γεμάτη χρονιά αφού στην Μπόρνμουθ (2020-21) όπου επίσης αγωνίστηκε ως δανεικός έπαιξε σε 16 αγώνες και συνολικά 326 λεπτά. Χθες, τα ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ήδη εκδήλωσε ενδιαφέρον η Βαγιαδολίδ.

Βέβαια, ο Αρης έχει τα δικά του πλεονεκτήματα σε ότι αφορά την απόκτηση των παικτών που θα ζητήσει. Βασικό εχέγγυο είναι η παρουσία του Χερμάν Μπούργος καθώς διασφαλίζει ότι οι παίκτες θα έχουν βασικό ρόλο στην ομάδα. Ενα δεύτερο είναι το επίπεδο ποιότητας του Αρη και φυσικά η προοπτική συμμετοχής σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Εκεί τα στηριχθεί η επιχειρηματολογία των «κίτρινων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.