Ιτούρμπε για τα σενάρια της Γκοϊάς: «Είμαστε καλά αγωνιστικά, όχι ψυχολογικά»

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2023

Αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση του Άρη με τον Ιωνικό αλλά και με τα όσα είχαν ακουστεί για τον ίδιο και μία ενδεχόμενη μεταγραφή του στη Βραζιλία, μίλησε στα κανάλια Novasports, ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Χουάν Ιτούρμπε, ενώ αναφέρθηκε και στο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα ενόψει της αναμέτρησης στη Νίκαια, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, «Είχαμε την ευκαιρία να προετοιμάσουμε το παιχνίδια αυτό για μια ολόκληρη εβδομάδα. Είχαμε μια τέτοια ευκαιρία μετά από πολύ καιρό, που δίναμε αγώνες σερί. Αγωνιστικά είμαστε καλά, αν και ψυχολογικά όχι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, γιατί τις δυνατότητες τις έχουμε για τη νίκη».

Για την κατάσταση στην ομάδα: «Η πραγματικότητα είναι ότι ψυχολογικά δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έτσι, όμως, είναι το ποδόσφαιρο. Αύριο έχουμε την ευκαιρία να αντιστρέψουμε τα πράγματα. Ξέραμε ότι όταν αντιμετωπίζεις μεγάλες ομάδες τα πράματα δεν είναι εύκολα. Επίσης, ξέρουμε ότι αύριο είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί δεν απομένουν πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος».

Για το ότι ο Ιωνικός θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για βαθμολογικούς λόγους: «Όλα παίζουν ρόλο. Στο γήπεδό τους, μάλιστα, θα είναι ακόμη πιο δύσκολο το παιχνίδι. Εμείς, όμως, δεν έχουμε άλλη επιλογή πέρα από τη νίκη».

Για το πρόβλημα στο γκολ, σημείωσε: «Εκ πρώτης, αυτή είναι μια ερώτηση που απευθύνεται κυρίως στους επιθετικούς. Είμαστε ομάδα, όμως, και όλοι μαζί πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα. Πιστεύω ότι έχουμε τον τρόπο κι ελπίζω ότι θα βρούμε ένα ή δύο γκολ αύριο κόντρα στον Ιωνικό».

Για το ενδιαφέρον της Γκοίας: «Δεν γνωρίζω κάτι γι’ αυτά που αναφέρουν στη Βραζιλία. Προσωπικά, μόνο στο παιχνίδι με τον Ιωνικό είμαι συγκεντρωμένος».

Για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη: «Έχω παρακολουθήσει ό,τι έχει γίνει. Ξέρουμε ότι ήταν μια τραγωδία. Ένα άσχημο γεγονός, μια πραγματική τραγωδία… Ολόκληρος ο Άρης, και ειδικότερα εμείς οι παίκτες, είμαστε δίπλα στην οικογένεια του Άλκη! Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και θέλω να τους πω ότι δεν είναι μόνοι τους. Ελπίζω να αποδοθεί δικαιοσύνη!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.