Άρης: Θέμα ωρών η επιστροφή του Ματέο Γκαρσία

Γιώργος Στράντζαλης25 Σεπτεμβρίου 2020

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου η Μetrosport σας είχε προϊδεάσει για την επιστροφή του Ματέο Γκαρσία στον Άρη. Τότε ήταν που ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε αποφασίσει να κάνει την τελική κίνηση-πρόταση για τον Αργεντινό. Σχεδόν 20 μέρες μετά, έχουν απομείνει μόνο οι λεπτομέρειες και μία από αυτές είναι να έρθει ο Ματέο στη Θεσσαλονίκη ώστε να επικυρωθεί η μεταγραφή του, πληροφορία την οποία πλέον «αποδέχεται» και ο σερβικός Τύπος.  

Και το τονίζουμε αυτό, διότι στα τελευταία 24ώρα αμφισβητούσε τη συμφωνία του Αρη με τον Αργεντινό, σημειώνοντας ότι υπήρχε διαφορά στο οικονομικό και ότι η πρόταση των Κιτρινόμαυρων τελικώς απορρίφθηκε. Στην πραγματικότητα ωστόσο, ο Αρης έχει συμφωνήσει από καιρό με τον παίκτη και ο λόγος της καθυστέρησης ήταν η διευθέτηση των οφειλών του Ερυθρού Αστέρα απέναντί του. Ο Αρης με τον Αστέρα εξάλλου αντάλλαξαν τα συμφωνητικά το πρωί της περασμένης Πέμπτης, πριν το ματς του Αρη με την Κοβαλίβκα.  

Πλέον, η επιστροφή του Γκαρσία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» βρίσκεται ένα... βήμα πριν την ολοκλήρωσή της και είναι θέμα ωρών -ή τουλάχιστον λίγων ημερών – να επισημοποιηθεί το μεγάλο αυτό «deal». Η ομάδα του Βελιγραδίου θα εισπράξει 1.3 εκατομμύρια ευρώ και θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης (σσ οι Σέρβοι γράφουν 50%, οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη κάνουν λόγο για 30%).  

Με την ενσωμάτωση τού Αργεντινού, είναι προφανές ότι ο Αρης ανεβάζει ποιητικά το επίπεδο, ενώ συν τοις άλλοις η μεταγραφή του γίνεται την κατάλληλη στιγμή καθώς ο Φετφατζίδης, παίκτης βαρόμετρο μεσοεπιθετικά για την ομάδα, φεύγει. Συνεπώς, το κενό του καλύπτεται πολύ άμεσα και με μία λύση δοκιμασμένη, η οποία ξέρουν στον Άρη το τι μπορεί να προσφέρει.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.