Άρης: Θέμα διαχείρισης του ρόστερ

Γιώργος Στράντζαλης23 Απριλίου 2021

Αρκετοί είναι εκείνοι που αποδίδουν την έλλειψη σταθερότητας του Αρη στα play off στην καταπόνηση των ποδοσφαιριστών από τις συνεχόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο προηγούμενο διάστημα. Αυτή ενδεχομένως να είναι η μία ανάγνωση του προβλήματος, ωστόσο είναι φανερό σε κάποιους (τουλάχιστον) ποδοσφαιριστές ότι όντως υπάρχει θέμα κόπωσης κι αυτό καλείται να διαχειριστεί ο προπονητής ενόψει της τελευταίας πεντάδας αγώνων στα play off. 

Κάποιοι παίζουν εδώ και μήνες στα… κόκκινα, όπως είναι για παράδειγμα ο Τζέγκο με τον Σάσα, ο Ροζ, ο Μπερτόγλιο. Γεγονός το οποίο σταδιακά τους επηρεάζει κι αυτό φαίνεται από το πιο χαμηλό επίπεδο ανταπόκρισής τους σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Η επιστροφή των Ματίγια και Μπρούνο Γκάμα σε πρώτη φάση πάντως δίνει τη δυνατότητα στον Άκη Μάντζιο να διαχειριστεί

-σε κέντρο και επίθεση - το ρόστερ του δίχως να “χάσει” σε δυναμική η ομάδα. Όπως διαχειρίστηκε για παράδειγμα τα δύο βασικά του μπακ, τον Σούντγκρεν με τον Σάκιτς βάζοντας περισσότερο στην “εξίσωση” των Γκάνεα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.