Άρης: Θέμα 24ώρων η ανακοίνωση των διαρκείας

Μάνος Χατζάκης01 Ιουνίου 2021

Την εβδομάδα που διανύουμε, θα ανακοινωθούν -εκτός απροόπτου- οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, καθώς η ΠΑΕ Άρης έχει αποφασίσει να τα διαθέσει το συντομότερο δυνατόν στον κόσμο.

Η σχετική προεργασία έχει γίνει, ο πήχης έχει τεθεί ψηλά (μίνιμουμ στόχος είναι τα 10.000) ωστόσο οι "κιτρινόμαυροι", στην άκρη του μυαλού τους, έχουν και τις αποφάσεις της Λίγκας, σε συνεννόηση πάντα με τις υγειονομικές αρχές της χώρας, σχετικά με την πληρότητα των γηπέδων.

Τις τελευταίες ημέρες, στην Αθήνα ακούγεται έντονα το σενάριο, που κάνει λόγο για πληρότητα της τάξης του 60%, ενώ υπάρχουν κι άλλες εκτιμήσεις, οι οποίες ανεβάζουν κι άλλο το ποσοστό. Την ίδια στιγμή, στην Ιταλία λήφθηκε η απόφαση για πληρότητα στη Serie A, η οποία αγγίζει το 50%, ενώ στην Ελλάδα ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά, κάτι που αναμένεται να συμβεί άμεσα, καθώς αφορά το σύνολο των ΠΑΕ και βέβαια και τον Άρη.

Η τελική διαμόρφωση, λοιπόν, του αριθμού των διαρκείας, τα οποία θα διαθέσουν οι "κιτρινόμαυροι" συνδέεται, άμεσα ή έμμεσα, και με τις αποφάσεις για τη Super League 1.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.