Άρης: Θέλει τον Βίντρα στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Στράντζαλης17 Νοεμβρίου 2022

Ο Άρης αποδεικνύει εμπράκτως την επιθυμία συνεργασίας του με τον Ματέι Βίντρα, λειτουργώντας παράλληλα και για τη διασφάλιση των συμφερόντων του καθώς η πρόταση που κατέθεσε στον Τσέχο επιθετικό περιλαμβάνει την άμεση άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, τη συμμετοχή του στην προετοιμασία και επί της ουσίας την επιβεβαίωση ότι θα είναι έτοιμος σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων. 

Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι αυτή την προοπτική πρόσφεραν οι «κίτρινοι» στον 30χρονο επιθετικό έπειτα από τον έλεγχο στον οποίον υποβλήθηκε από τον χειρουργό Αντι Ουίλιαμς, τον ιατρό δηλαδή ο οποίος τον χειρούργησε τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Ματέι Βίντρα βρέθηκε προχθές στο Λονδίνο και υποβλήθηκε στον μεταχειρουργικό έλεγχο όπου ουσιαστικά ελέγχθηκε η κατάστασή του έπειτα από το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί αλλά και το αντίστοιχο της ατομικής εκγύμνασης στις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Σύμφωνα με ανάρτηση του Τσέχου επιθετικού, ο χειρουργός ιατρός ήταν ενθουσιασμένος από την κατάστασή του καθώς επίσης και ότι σε διάστημα 3-4 εβδομάδων θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε συνθήκες αγώνα. Τα αποτελέσματα αυτού του ελέγχου περίμενε και ο Άρης ο οποίος έχει προτείνει στον έμπειρο ποδοσφαιριστή να έρθει στη Θεσσαλονίκη, να πάρει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας, ελέγχοντας παράλληλα και την κατάστασή του. 

Αυτό το σενάριο είναι προς το συμφέρον και του ίδιου του Βίντρα καθώς πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι ψάχνει ομάδα για να κάνει προετοιμασία ούτως ώστε να επισπεύσει τη διαδικασία ουσιαστικής επιστροφής του. Ο Άρης λειτουργεί σωστά γιατί οφείλει να διασφαλίσει τα συμφέροντά του και κυρίως να βεβαιωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής είναι σε κατάσταση επιστροφής στη δράση πριν φτάσει στο σημείο δέσμευσης μαζί του. Προφανώς θα αποκτήσει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που εφαρμοστεί αυτό το σχέδιο, θα έχει δηλαδή τη δυνατότητα ενεργοποίησης μιας συμφωνίας η οποία θα γίνει πριν την ένταξη του παίκτη στις προπονήσεις.

Τον «ψήνει» και ο Μπράμπετς Μπράμπετς και Βίντρα γνωρίζονται καλά από τα 16 τους χρόνια καθώς συνυπήρξαν σε όλες τις εθνικές ομάδες της Τσεχίας. Μάλιστα, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Άρη ήδη μίλησε με τον συμπατριώτη του και ουσιαστικά τον προέτρεψε να αποδεχθεί την πρόταση των «κίτρινων». Για την ακρίβεια του είπε τα καλύτερα για το κλαμπ, την πόλη αλλά και τη δουλειά του Αλαν Πάρντιου, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο ισχυρός σύμμαχος του Άρη σ’ αυτή την υπόθεση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.