Άρης: Θέλει να τους κλείσει από τώρα

Γιώργος Στράντζαλης27 Οκτωβρίου 2021

Ο φάκελος των ανανεώσεων είναι ανοιχτός στην ΠΑΕ Αρης, καθώς στο πλάνο της ομάδας είναι να επεκτείνουν συγκεκριμένα συμβόλαια από τα τουλάχιστον 11 που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι έκανε την αρχή, με την ανανέωση του συμβολαίου του για επιπλέον δύο χρόνια, ωστόσο σύντομα σειρά θα πάρουν τουλάχιστον ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές. 

Με τον Φακούντο Μπερτόγλιο έχει γίνει ήδη η πρώτη επαφή, η πλευρά του Αρη εξέφρασε την επιθυμία παραμονής του και άκουσε τις απαιτήσεις του Αργεντινού με σκοπό στο επόμενο διάστημα οι δύο πλευρές να καθίσουν εκ νέου στο ίδιο τραπέζι. Ομοίως και με τον Τζίμι Τζέγκο, ο οποίος είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες του ρόστερ.

Με τον Αυστραλό χαφ έγινε διερευνητική επαφή προκειμένου η πλευρά της ομάδας να διαπιστώσει τις προθέσεις του, τόσο για το μέλλον του όσο και των οικονομικών του απαιτήσεων. Στο πλάνο των (άμεσων) ανανεώσεων βρίσκονται κι άλλοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους, έχουν μονιμοποιηθεί στον βασικό κορμό του προπονητή και μπορούν να αποτελέσουν τη “ραχοκοκαλιά” του ρόστερ και τα επόμενα χρόνια.

Ο λόγος για τους Ντάνιελ Σούντγκρεν και Κριστιάν Γκάνεα. Για αμφότερους υπάρχει θετική άποψη, βρίσκονται στο πλάνο παραμονής στο ρόστερ και έχουν μπει ήδη στη συνομοταξία ποδοσφαιριστών οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στο πλάνο ανανεώσεων. 

Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στο επόμενο διάστημα και αναλόγως των επιδόσεων των ποδοσφαιριστών, αλλά και της έκβασης που θα έχει η εκκρεμής υπόθεση απαγόρευσης μεταγραφών για δυο μεταγραφικές περιόδους που έχει επιβληθεί στον Αρη και βρίσκεται σε αναστολή λόγω προσφυγής στο CAS.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.