Άρης: Θέλει να χτίσει ένα ισχυρό δίδυμο στη θέση «Νο1»

Γιώργος Στράντζαλης27 Μαΐου 2022

Η εισήγηση του Χερμάν Μπούργος για παραμονή του Χουλιάν Κουέστα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αλλαγή δεδομένων που υπήρχαν για τον Ισπανό. Ο Αρης κινήθηκε άμεσα με βελτιωμένη πρόταση στον ποδοσφαιριστή, ισάξια του ΑΠΟΕΛ, πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή και κράτησε ένα βασικό στέλεχος του κορμού.

Το ερώτημα που δημιουργείται πλέον είναι το εξής: αν η παραμονή του Κουέστα οδηγήσει σε τέλος διαπραγμάτευσης με τον Γιούρι Λοντίγκιν ή αν ο Αρης επιδιώξει την υπέρβαση χτίζοντας ένα πανίσχυρο δίδυμο;

Στην πραγματικότητα οι Κιτρινόμαυροι θα επιδιώξουν το δεύτερο, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι θα επιμείνουν πλέον στον Λοντίγκιν, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν έχει απαντήσει στην πρότασή τους. Η περίπτωσή του απομακρύνεται καθώς θεωρείται απίθανο αυτή τη στιγμή ο Αρης να δαπανήσει επιπλέον 300 χιλιάδες ευρώ για τερματοφύλακα.

Αυτό που θα επιδιώξουν στον Αρη είναι η προσθήκη ενός ακόμη τερματοφύλακα της ίδιας αγωνιστικής αξίας τού Κουέστα, προκειμένου επιτέλους να θωρακίσουν τη θέση “Νο1”. Κάτι που δεν πέτυχαν σίγουρα με τις περιπτώσεις Μπουσέ ή Ντένις. Ο τελευταίος έχει συμβόλαιο και τη νέα σεζόν, ωστόσο είναι δεδομένο πως ο Αρης θα επιδιώξει μέσω συμβιβαστικής λύσης να απεμπλακεί. Ο αποκλεισμός του από τις αποστολές των αγώνων εξάλλου δείχνει πολύ ξεκάθαρα ότι δεν έχει θέση στο αγωνιστικό πλάνο και απομένει να βρεθεί συμφωνία στο οικονομικό.

Στην εξίσωση για τη θέση “Νο1” δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και το όνομα του Μάριου Σιαμπάνη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Η παραμονή του θεωρείται βέβαιη, καθώς στον Αρη πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του και θέλουν να τον στηρίξουν.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν ο Σιαμπάνης θα διαδραματίσει ρόλο πίσω από τον Κουέστα ή ο Αρης θα επιχειρήσει την υπέρβαση με την απόκτηση ενός τερματοφύλακα καλού επιπέδου ώστε να δημιουργήσει μια ισχυρή τριάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.