Ο νέος πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Σίμος Αϊβαζίδης, πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την ιδιότητα του επικεφαλής του Ερασιτέχνη, δίνοντας το «παρών» στον αγώνα της ομάδας μπάσκετ του Άρη Betsson απέναντι στην Κλουζ, στο «Nick Galis Hall», στις 4 Δεκεμβρίου.
Ο κ. Αϊβαζίδης παρακολούθησε την αναμέτρηση πλάι σε σημαντικά στελέχη του κιτρινόμαυρου συλλόγου, όπως ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, ο επίτιμος πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, Χρήστος Γαλιλαίας, καθώς και η νέα σύμβουλος διοίκησης της ΚΑΕ, Φανή Χαλκιά.
Πριν και μετά τον αγώνα, ο κ. Αϊβαζίδης είχε ουσιαστικές συνομιλίες με τα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης, Αγαπητό Διακογιάννη και Βύρωνα Αντωνιάδη, όπου και συμφωνήθηκε η ανάγκη για μια στενή και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ Ερασιτέχνη και ΚΑΕ, με κοινό στόχο την πρόοδο και την ενότητα του συλλόγου.
Η ανάρτηση της ΚΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο νέος πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Σίμος Αϊβαζίδης, έδωσε το «παρών» στον χθεσινό (04/12) αγώνα της ομάδας Μπάσκετ του Άρη Betsson με την Κλουζ, τον οποίο παρακολούθησε μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου, τον επίτιμο πρόεδρο του Α.Σ., Λευτέρη Αρβανίτη, το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, Χρήστο Γαλιλαία και τη νέα Σύμβουλο Διοίκησης της ΚΑΕ, Φανή Χαλκιά. Ο επικεφαλής του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, πριν και μετά από τον αγώνα, είχε τετ α τετ με τα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ, Αγαπητό Διακογιάννη και Βύρωνα Αντωνιάδη και συμφώνησαν για μία στενή και αγαστή συνεργασία, με γνώμονα το καλό του συλλόγου».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube