Άρης: Τελευταίο τεστ στην Αυστρία με τη Λοκομοτίβ

Γιώργος Στράντζαλης07 Ιουλίου 2021

AΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Η προετοιμασία του Αρη επί αυστριακού εδάφους φτάνει στο τέλος της, με το σημερινό (20:00, Metropolis 95,5 - Novasports1) τρίτο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην ισχυρή ομάδα της Λοκομοτίβ Μόσχας να βάζει τους “τίτλους τέλους”, καθώς η αποστολή αύριο το πρωί “πετάει” από τη Βιέννη για Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για το τελευταίο “τεστ”, σχεδόν δύο εβδομάδες πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα, σε μια προετοιμασία ειδικών συνθηκών, ειδικών απαιτήσεις αλλά και καταστάσεων όπως αυτές έχουν δημιουργηθεί. Ο Άκης Μάντζιος περιμένει από τη διοίκηση να του δώσει τα επιπλέον απαραίτητα εργαλεία για να δουλέψει το χτίσιμο της ομάδας του υπό διαφορετικές βάσεις, με νέα πρόσωπα που θα ενισχύσουν το ρόστερ του σε θέσεις όπου “πονάει” (βλ. στόπερ, αμυντικό χαφ). 

Εκείνο που περιμένει να δει σήμερα από την ομάδα του είναι το βήμα παραπάνω σε σχέση με τα δύο φιλικά που προηγήθηκαν, κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα και Χάιντουκ. Ο Έλληνας προπονητής καλείται να διαχειριστεί τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του με φόντο και το επίσημο παιχνίδι με την Αστάνα στις 22/07, προκειμένου να καταλήξει στην ομάδα που θα στηριχθεί για το αποτέλεσμα στο Καζακστάν, με την προϋπόθεση ότι μέχρι τότε οι Κιτρινόμαυροι θα έχουν ολοκληρώσει κάποιες από τις βασικές μεταγραφικές προτεραιότητες, διευκολύνοντας ως ένα βαθμό και το έργο του Μάντζιου. 

Οπως και στα προηγούμενα δύο φιλικά, έτσι και στο σημερινό, θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στο ρόστερ του. Νέο πρόσωπο στις επιλογές του αναμένεται να είναι ο Ντένις, ενώ περισσότερο χρόνο – από το 20άλεπτο κόντρα στην Χάιντουκ – θα πάρει ο Χαϊροβιτς και δεν αποκλείεται για πρώτη φορά να αγωνιστεί, για μερικά λεπτά, ο Τζέγκο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.