Άρης: Τελειώνει οριστικά με τα ban - Στο «κάδρο» ο Σεβόν Τόμπσον

Βασίλης Βλαχόπουλος17 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΚΑΕ Αρης αποτάθηκε στη FIBA για τα δύο ban που απέμεναν και σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» η τελευταία ήδη κατέθεσε το προσχέδιο της αποπληρωμής των Μάικλ Τζένκινς, Βίκτορ Σανικίντζε κι έτσι οι «κίτρινοι» θα απεμπλακούν οριστικά από την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται εντός της ημέρας όπου προβλέπεται να ολοκληρωθεί και το ζήτημα έκδοσης των δελτίων των ξένων αθλητών ούτως ώστε να τεθούν στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη για τον αυριανό (17:00) εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα στο Κύπελλο Ελλάδας. Η ΚΑΕ Αρης είχε διευθετήσει όλες τις υποθέσεις με εξαίρεση αυτές των Τζένκινς, Σανικίντζε. Ο πρώτος είχε συμφωνήσει και ξαφνικά ακύρωσε τη συμφωνία (αυτό θα κοστίσει στην ΚΑΕ επιπλέον 100.000 ευρώ αλλά το ποσό θα καταβληθεί σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα) ενώ ο δεύτερος δεν μπήκε καν σε διαδικασία ουσιαστικής συζήτησης. Η παρέμβαση της FIBA κρίθηκε απαραίτητη, αυτή κατέθεσε το προσχέδιο της συμφωνίας και μέσα στην ημέρα προβλέπεται να πέσουν οι υπογραφές.

Αντιθέτως, ανοιχτό παραμένει το ζήτημα του βασικού σέντερ. Στο μυαλό του Γιάννη Καστρίτη βρίσκεται η περίπτωση του 28χρονου Σέβον Τόμπσον ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε σε Μπάμπεργκ και Φουελαμπράδα. Είχε προηγηθεί μια καλή σεζόν στην Οστάνδη (12.8π., 8.9ρ.). Αυτή τη στιγμή, ο Αρης έχει τη δυνατότητα να υπογράψει τον σέντερ ύψους 2.13μ., φαίνεται όμως ότι ο Γιάννης Καστρίτης περιμένει μια άλλη περίπτωση, γι’ αυτό ζήτησε και παράταση έως και μετά τον αγώνα με τη Λάρισα για να αποφασίσει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.