Άρης: Τελειώνει με Ιτούρμπε, κλείνει ανοικτά μέτωπα

Γιώργος Στράντζαλης01 Αυγούστου 2021

Ο Χουάν Ιτούρμπε ήταν να είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη, αλλά το γεγονός ότι, ενώ, έχει εμβολιαστεί, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό τρέναρε το ταξίδι του στην Ελλάδα. Ο ατζέντης του ωστόσο ήρθε και συναντήθηκε με τη διοίκηση, πριν το παιχνίδι με την Αστάνα, κάνοντας τις τελικές συζητήσεις για να κλείσει το θέμα θετικά. Ο Παραγουανός ποδοσφαιριστής πιθανό να μπει στο αεροπλάνο στα μέσα της νέας εβδομάδα, καθώς έχει τη δυνατότητα εφόσον περάσουν επτά ημέρες από το προηγούμενο τεστ Covid-19 και βγει αυτή τη φορά αρνητικός να ταξιδέψει. 

Έτσι, η μεταγραφή του έχει μπει στην τελική ευθεία, κι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Σε αυτό το διάστημα οι Κιτρινόμαυροι θα επιδιώξουν να κλείσουν και τα υπόλοιπα ανοικτά μέτωπα ώστε να συμπληρωθεί το βασικό αγωνιστικό παζλ. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση βασικού επιθετικού και ήδη από τη διοίκηση αξιολογούνται τις τελευταίες ώρες δύο πολύ αξιόλογες περιπτώσεις ποιοτικών ποδοσφαιριστών, με καλά βιογραφικά και σε καλή ηλικία. 

Εφόσον προκριθεί κάποια από τις δύο, τότε είναι πιθανό να προκύψει μεταγραφή εντός της νέας εβδομάδας. Οσον αφορά στην άμυνα, επίσης αξιολογούνται 2-3 κεντρικοί αμυντικοί οι οποίοι έχουν όλα εκείνα τα αγωνιστικά στοιχεία που ψάχνει ο Αρης για να θωρακίσει την άμυνά του ενόψει της νέας σεζόν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.