Άρης: Τα βρίσκει με Σίλβα, μένει ο… τρόπος

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2021

Αρκετές εβδομάδες τώρα επικρατεί η υποψία ότι ο Σάντε Σίλβα θα είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Αρη για τον Γενάρη κι αυτή είναι βάσιμη. Στηρίζεται στη συχνή επικοινωνία του Αρη με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και κυρίως, στην επιθυμία της αγγλικής ομάδας να αποδεσμεύσει τον Πορτογάλο ούτως ώστε να γλιτώσει τη μηνιαίες απολαβές του. 

Ο 24χρονος έχει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2023, δεν συμπεριλαμβάνεται στο αγωνιστικό πλάνο του Στιβ Κούπερ, στην πραγματικότητα δεν έχει την παραμικρή πιθανότητα να πάρει χρόνο συμμετοχής, γι’ αυτόν τον λόγο η Νότιγχαμ είναι θετική στην αποδέσμευσή του ακόμη και άνευ οικονομικού ανταλλάγματος.

Ο Σίλβα θέλει να επιστρέψει στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς εκτιμά ότι θα βρει χρόνο συμμετοχής και ρόλο έπειτα από ένα νεκρό διάστημα τεσσάρων μηνών (σ. σ. αγωνίστηκε μόλις για 20 λεπτά σε αγώνα της Championship) αλλά θέλει… και την πίτα ανέγγιχτη και τον σκύλο χορτάτο. 

Για την ακρίβεια, είναι αρνητικός στην προοπτική αποδέσμευσής του από τη Νότιγχαμ και ταυτόχρονης υπογραφής νέου πολυετούς συμβολαίου στον Αρη, αλλά να παραχωρηθεί υπό τη μορφή δανεισμού ούτως ώστε να παραμείνει ενεργός στη βρετανική αγορά. Εδώ βρίσκεται η εστία διαφωνίας μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι «κίτρινοι» του προσφέρουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, δηλαδή του διασφαλίζουν τα επόμενα δυόμισι χρόνια και όλα θα κριθούν από την τελική απόφαση του παίκτη. 

Η λογική λέει ότι ο Σίλβα θα συμβιβαστεί μ’ αυτό που έχει στα χέρια του και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.