Άρης: Τα βάζουν κάτω και αποφασίζουν

Metrosport Team02 Ιουνίου 2022

Στη Μαδρίτη θα μεταφερθεί το... αρχηγείο του Αρη καθώς σήμερα αναμένεται να φτάσει στην ισπανική πρωτεύουσα ο Θόδωρος Καρυπίδης και σε συνεργασία με τον Χερμάν Μπούργος αναμένεται να γίνουν πιο ξεκάθαροι οι μεταγραφικοί στόχοι εντός του επόμενου 48ώρου.

Μετά τη διαδικτυακή συνάντηση της περασμένης εβδομάδας, οι δύο άνδρες αναμένεται να έχουν πολύωρη (face to face) συζήτηση στη διάρκεια της ημέρας, πριν ασφαλώς πάρουν σειρά οι προγραμματισμένες συναντήσεις. Για επικοινωνιακούς λόγους, η ΠΑΕ Αρης διέρρευσε αποκλειστικά την κατ’ ιδίαν επαφή με αντιπροσωπεία της Ατλέτικο Μαδρίτης που σε τελική ανάλυση – λίγο πολύ – είχε προβλεφθεί πριν επικυρωθεί από την ίδια την ομάδα. 

Προφανώς όμως, η παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Αρης στην Ισπανία δεν έχει αποκλειστικό σκοπό αυτή τη συνάντηση. Ολες οι συζητήσεις θα γίνουν στη βάση ότι η ομάδα θα έχει το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών καθώς αυτή είναι η απαραίτητη προϋπόθεση. Μετά δε το απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα από μια μακρά λίστα παικτών, στο τραπέζι θα πέσουν συγκεκριμένα ονόματα και φυσικά θέσεις.

Για παράδειγμα, είναι δεδομένο ότι μόνο για την αμυντική γραμμή του ο Αρης χάνει τουλάχιστον τέσσερις παίκτες. Δύο πλάγιους μπακ, έναν κεντρικό αμυντικό κι έναν τερματοφύλακα. Με τον τελευταίο ασχολείται αποκλειστικά και μόνο ο Χερμάν Μπούργος. Στη μεσαία γραμμή, πολλά θα εξαρτηθούν από την έκβαση δύο υποθέσεων. Αυτή του Χαβιέρ Ματίγια παραμένει ανοιχτή λόγω της διαφοράς στη χρονική διάρκεια, ομοίως και του Μπαντού Ντιαγέ στον οποίον έχει σημειωθεί ότι αν θέλει να αποχωρήσει θα πρέπει να φέρει πρόταση. Σίγουρα όμως θα επιδιωχθεί η προσθήκη ενός επιτελικού μέσου.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή, ο Αρης είναι στην αγορά ψάχνοντας τουλάχιστον δύο ακραίους επιθετικούς. Αυτοί θα γίνουν τρεις σε περίπτωση πώλησης του Ντάνιελ Μαντσίνι. Και στην κορυφή της επίθεσης, δύο προσθήκες θεωρούνται επιβεβλημένες. Κατ’ επέκταση, οι «κίτρινοι» θα κάνουν τις συναντήσεις τους στην Ισπανία γνωρίζοντας ότι ψάχνουν τουλάχιστον εννιά παίκτες και με την προοπτική βέβαια ότι θα καταφέρουν να αποδεσμευτούν από κάποια συμβόλαια.

Η διαφορά της σημερινής συνάντησης μεταξύ Καρυπίδη-Μπούργος με τις υπόλοιπες είναι ότι πλέον θα αφήσουν τη θεωρία (δηλαδή τα κριτήρια όπως η ηλικία και το ύψος των ποδοσφαιριστών) και θα περάσουν στην πράξη. Με ονόματα στο τραπέζι και ρεαλιστική εκτίμηση για τις πιθανότητες απόκτησής τους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.