Άρης: Τα σημάδια και το μομέντουμ των επικείμενων αλλαγών

Μάνος Χατζάκης18 Σεπτεμβρίου 2021

Γενική είναι η δυσαρέσκεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, που κορυφώθηκε μετά την ήττα από τον Ιωνικό.

Το Χ με τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα δεν άρεσε επίσης σε κανέναν, ωστόσο διατηρήθηκε η ψυχραιμία εκ μέρους της διοίκησης.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται -και πάλι- ενώπιον αλλαγών, καθώς το πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί, μάλλον δεν του αφήνει άλλα περιθώρια για κάτι διαφορετικό.

Το Σαββατοκύριακο είναι κρίσιμο, υπό την έννοια ότι χρειάζεται καθαρό μυαλό, πριν προβεί στην όποια απόφαση. Αν διατηρήσει τον Μάντζιο στη θέση του μέχρι αύριο, σημαίνει ότι ο 51χρονος τεχνικός θα καθίσει στον πάγκο και κόντρα στον Παναθηναϊκό, με την ελπίδα να έρθει η νίκη, που θα βελτιώσει το όλο κλίμα.

Ο,τι είναι να γίνει, αναμένεται να γίνει σήμερα ή αύριο, ώστε οι παίκτες να ξέρουν με ποιον θα προετοιμαστούν για το ντέρμπι. Αν ο Μάντζιος γίνει παρελθόν εντός του επόμενου 24ωρου, τότε ο Τόλης Τερζής θα βρεθεί στη μεταβατική κατάσταση, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν και έως ότου ο επικεφαλής της ΠΑΕ βρει τον επόμενο προπονητή.

Όσον αφορά πάντως τη γενική στάση του Καρυπίδη, είναι προφανές ότι δεν του αρέσουν αρκετά πράγματα που μαθαίνει αλλά και βλέπει ο ίδιος.

Ίσως έτσι να εξηγείται, γιατί δεν επισκέφθηκε την αποστολή στο ξενοδοχείο παραμονή του αγώνα, όπως συνηθίζει, και ότι δεν έδωσε το "παρών" στη Νίκαια.

Όσα ο ίδιος σκέφτεται, δεν έχουν να κάνουν μόνο με τον Άκη Μάντζιο, τον οποίο εκτιμά και εμπιστεύεται σε μεγάλο βαθμό. Έχει να κάνει και με συμπεριφορές συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν είναι αποκλειστικά συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό, αλλά παρασύρονται από διάφορους... πειρασμούς.

Η επισήμανση έγινε στη διάρκεια του καλοκαιριού, τα καμπανάκια ήχησαν, αλλά κάποιοι δεν τα άκουσαν και έδωσαν - επαναλαμβανόμενα- δικαιώματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.