Άρης: Τα ρέστα του για Σίντνεϊ

Γιώργος Στράντζαλης27 Αυγούστου 2021

Η απόφαση της Μάλμε να μην προχωρήσει στην πώληση του Φρανζ Μπρόρσον αλλάζει εντελώς τα δεδομένα στις διαπραγματεύσεις που κάνει ο Αρης για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας. Ο Σίντνεϊ έχει αποκτήσει σαφέστατο προβάδισμα έναντι του Σουηδού και πλέον ο Αρης παίζει τα ρέστα του για να φέρει στη Θεσσαλονίκη τον 31χρονο βραζιλιάνο στόπερ της Μπέτις. 

Η μεγαλύτερη δυσκολία αυτή τη στιγμή εστιάζεται στις προσπάθειες του ποδοσφαιριστή να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Πρόκειται για μια περίπλοκη υπόθεση από τη στιγμή που η Μπέτις θέλει να ξεφορτωθεί ένα συμβόλαιο άνω του 1.000.000 ευρώ αποφεύγοντας να καταβάλλει αποζημίωση, ο Σίντνεϊ προσπαθεί μέσω των διαπραγματεύσεων που κάνει να πάρει ένα ικανοποιητικό πόσο ως αποζημίωση και μετά να αποφασίσει για το μέλλον του. Ο Αρης περιμένει, έχοντας καταθέσει εδώ και μέρες την προσφορά του η οποία περιλαμβάνει κλειστό διετές συμβόλαιο, ετήσιες απολαβές για τον παίκτη που φτάνουν τις 450 χιλιάδες ευρώ και συν μπόνους επίτευξης στόχων τα οποία ασφαλώς ανεβάζουν το ποσό. Οι δύο πλευρές (του Αρη και του παίκτη) είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας, αλλά για να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα θα πρέπει πρώτα να βρεθεί φόρμουλα διαζυγίου μεταξύ του Σίντνεϊ και της Μπέτις.

Η περίπτωση του Φρανζ Μπρόρσον, από την άλλη, φαίνεται πως απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο. Χθεσινά δημοσιεύματα στη Σουηδία βάζουν τέλος στις διαπραγματεύσεις της Μάλμε για τον 25χρονο αμυντικό. Μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, τόσο η ομάδα όσο και ο ποδοσφαιριστής κλήθηκαν να αποφασίσουν για το μέλλον της σχέσης τους, για την ακρίβεια για το αν θα εξαντληθεί το διάστημα του συμβολαίου του (λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο) καθώς το ενδεχόμενο επέκτασης δεν συγκεντρώνει πιθανότητες. Και φαίνεται ότι το κίνητρο συμμετοχής στο Champions League “κρατάει” τον Μπρόρσον στην Σουηδία μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ισπανικό ενδιαφέρον

Δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν ότι στο “κόλπο” της απόκτησης τού Σίντνεϊ ενδιαφέρονται να μπουν και ομάδες όπως η Θέλτα και η Γρανάδα. Αυτό ενδεχομένως να προκαλέσει εξτρά εμπόδια στην προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» για να πείσουν τον 31χρονο αμυντικό, ο οποίος γνωρίζει για την προοπτική του Αρη και μάλιστα τη βλέπει με θετικό μάτι έχοντας συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.