Αρης: Τα... μάζεψε ο Μενέντεθ

Metrosport Team15 Ιανουαρίου 2020

ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΑΚΗ

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Αρη, Αλεξ Μενέντεθ, έδωσε διευκρινίσεις, μέσω προσωπικής δήλωσης, για το βίντεο που ανήρτησε στο FIFPRO, όπως και το ότι είναι απλήρωτος από τον Ιούλιο.

Οπως τονίζει ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έλαβε διάφορα μηνύματα, μερικά από τα οποία, όπως λέει ο ίδιος, απειλητικά, γι' αυτό και δημοσίευσε γραπτή δήλωση στην οποία διευκρινίζει μεταξύ άλλων:

«Μετά τον παραγκωνισμό μου από το club, αναγκάζομαι να προπονούμαι μόνος μου, δύο φορές τη μέρα, σε διαφορετικές τοποθεσίες. Το πρωί στις εγκαταστάσεις της ομάδας και το απόγευμα σε γήπεδο στη Θέρμη, απ' όπου φαίνονται και τα αποδυτήρια. Πρέπει να διευκρινίσω ότι τα βίντεο είναι αληθινά και ότι ήμουν απλήρωτος. Δε νομίζω ότι αξίζω τέτοιας συμπεριφοράς, όπως και κανείς άλλος. Ημουν πάντα ειλικρινής προς το club και περιμένω ανάλογο σεβασμό. Σχετικά με τους μισθούς μου, ενημερώθηκα από τον δικηγόρο μου το απόγευμα ότι το club μού κατέβαλε χρήματα. Αν ισχύει, ελπίζω να λύθηκε μέρος του προβλήματος, αλλά νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να προπονούνται με τους συμπαίκτες μου».

Στη σχετική φωτό μπορείτε να δείτε την πλήρη δήλωση του Ισπανού μπακ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.