Άρης: Πώς θα ξεπεραστούν τα εμπόδια με Μήτρογλου, Ντουάρτε και Χαΐροβιτς

Γιώργος Στράντζαλης26 Δεκεμβρίου 2021

Το θέμα των αποδεσμεύσεων απασχολεί έντονα το τελευταίο διάστημα την ΠΑΕ Άρης, με τα ονόματα των Κώστα Μήτρογλου, Λερίν Ντουάρτε και Ιζέτ Χαΐροβιτς να είναι πρώτα στη σχετική λίστα των υποψηφίων προς αποχώρηση από το Βικελίδης.

Πέρα από την προεργασία που γίνεται για την άμεση κάλυψη των αναγκών του ρόστερ, στόχος της διοίκησης του Άρη είναι να το ελαφρύνει αποδεσμεύοντας κάποια συμβόλαια που δεν βρίσκονται στο πλάνο του προπονητή για το υπόλοιπο της σεζόν. 

Το θέμα ωστόσο είναι πως προκύπτουν συνεχώς δυσκολίες στις διαπραγματεύσεις και ως εκ τούτου υπάρχει μια στασιμότητα στο ζήτημα των αποδεσμεύσεων. 

Για παράδειγμα, στην πλευρά του Κώστα Μήτρογλου ήδη έχει κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση, που περιλαμβάνει την άμεση αποπληρωμή ενός ποσού από το συμβόλαιό του και τις οφειλές και διακανονισμό το υπόλοιπο της αποζημίωσης για τη λύση της συνεργασίας. Πρόταση που όμως δεν έχει γίνει αποδεκτή, τουλάχιστον για την ώρα. 

Η πλευρά του Χαΐροβιτς επίσης έχει ενημερωθεί για την απόφαση της διοίκησης να λήξει τη συνεργασία τους, αλλά όσο ο παίκτης δεν βρίσκει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του τόσο περισσότερες και οι δυσκολίες στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων. Κάτι ανάλογο που ισχύει και με την περίπτωση του Λερίν Ντουάρτε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.