Άρης: Τα... ανακατεύει ο Μάντζιος

Γιώργος Στράντζαλης17 Οκτωβρίου 2020

Ετοιμος ο Αρης για τον «εντός έδρας» αγώνα με τον Απόλλωνα και ο Άκης Μάντζιος φρόντισε να μην αποκαλύψει ιδιαίτερα τα πλάνα του. Ανακάτεψε ουσιαστικά το υλικό του, μη έχοντας καταλήξει ακόμα στα πρόσωπα που θα εμπιστευτεί στο αρχικό σχήμα. 

Ναι μεν έχει πολλές επιλογές στα χέρια του, από την άλλη όμως φαντάζει δύσκολο να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές συγκριτικά με το ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των παικτών του στο πλάνο που είχαν καταστρώσει στο ΟΑΚΑ και όπως φαίνεται θα ακολουθήσει παρόμοια τακτική, αλλά με πιο επιθετικούς προσανατολισμούς απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που λογικά θα κοιτάξει πρώτα την άμυνα.  

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο Μάντζιος αναμένεται να «απαντήσει» με την επιλογή του Ματέο Γκαρσία στην τριάδα πίσω από τον φορ, αφήνοντας εκτός έναν εκ των Μαντσίνι, Μπερτόγλιο. Ενώ, πιθανό είναι και το σενάριο αλλαγής στο δίδυμο των χαφ, με τους Σάσα και Κάτσε να διεκδικούν θέση, με τον τελευταίο να βρίσκεται σε κατάσταση ετοιμότητας καθώς ανταποκρίνεται σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό στις τελευταίες προπονήσεις.  


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.