Άρης: Συνεχίζεται η προσπάθεια της ΑΜΚ

Metrosport Team11 Απριλίου 2022

40 ημέρες συμπλήρωσε η προσπάθεια της ΚΑΕ Άρης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας, προκειμένου να συγκεντρωθούν οι 500.000 ευρώ.

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας που έχει συμμετάσχει ως τώρα, ενώ καλεί ακόμη περισσότερους φίλους του Άρη να λάβουν μέρος στην προσπάθεια τόνωσης του τμήματος μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Συμπληρώνονται 40 μέρες από την έναρξη της διαδικασίας της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Μία διαδικασία που συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί όταν συγκεντρωθεί το ποσό των 500.000 ευρώ, οπότε και όσοι παίρνουν μέρος στην ΑΜΚ θα λάβουν ποσοστό μετοχών αντίστοιχο με τα χρήματα που κατέθεσαν.

Για ακόμα μία φορά, ευχαριστούμε τους φίλους του ΑΡΗ οι οποίοι, σε μία δύσκολη οικονομικά εποχή, πήραν μέρος στη διαδικασία που έχει ως στόχο να κάνει και τυπικά «ένα» τον κόσμο με την ομάδα. Παράλληλα, καλούμε τους φιλάθλους μας οι οποίοι ακόμα δεν έχουν συμμετάσχει στη διαδικασία να το κάνουν, ώστε να αποδειχτεί για ακόμα μία φορά η δυναμική της ομάδας που χάρισε στον σύλλογο και την Ελλάδα πολλές επιτυχίες.

Υπενθυμίζουμε ότι πλέον για τον συγκεκριμένο σκοπό, λειτουργεί λογαριασμός της ΚΑΕ ΑΡΗΣ στην Τράπεζα Πειραιώς. Οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να πάρουν μετοχές είτε ηλεκτρονικά, είτε με την παρουσία τους στην Τράπεζα.

Δείτε τα βήματα που πρέπει να κάνετε προκειμένου να λάβετε μέρος στην ΑΜΚ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.