Άρης: Συνεχίζεται η έρευνα στη μεταγραφική αγορά

Γιώργος Στράντζαλης25 Νοεμβρίου 2022

Η μεταγραφή του Βλάντιμιρ Νταρίντα συνεχίζει ν΄ αποτελεί προτεραιότητα για τον Αρη, προκειμένου να κλείσει ένα σημαντικό κενό στον άξονα της μεσαίας γραμμής με έναν ποδοσφαιριστή που αν μη τι άλλο θα ανεβάσει το επίπεδο και θα ενισχύσει σημαντικά τη θέση δίπλα στον Πίτερ Ετέμπο. Οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Τσέχο κεντρικό μέσο, αλλά και τον ατζέντη του, ο οποίος θα βρεθεί σύντομα στο Βερολίνο για μια σειρά συνομιλιών με τους ιθύνοντες της Χέρτα.


Από εκει και πέρα, το βάρος πέφτει στην προσθήκη ενός winger. Μεταγραφή που δεν ήταν προτεραιότητα πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά πλέον είναι ψηλά στη λίστα των “θέλω” του Άλαν Πάρντιου. Αυτή η επιθυμία ενισχύθηκε περισσότερο τόσο μετά την “ανοιχτή κόντρα” με τον Ντάνιελ Μαντσίνι, όσο και από το χαμηλό επίπεδο ανταπόκρισης των Ραφαέλ Καμάτσο και Χουάν Ιτούρμπε στο πρώτο μισό της σεζόν. 

Οι πληροφορίες της “Μ”, όπως καταγράφηκαν και στο χθεσινό ρεπορτάζ, κάνουν λόγο για παίκτη που αγωνίζεται σε ομάδα της ισπανικής La Liga και στον οποίον οι Κιτρινόμαυροι έχουν κάνει focus. Δεν είναι όμως και η μοναδική. Άλλωστε, κατά τις ίδιες πηγές, θεωρείται υπόθεση με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Στον Αρη συνεχίζουν την έρευνα… αγοράς, ενώ στο μεταγραφικό μπλοκάκι του Άλαν Πάρντιου περιλαμβάνεται και η προσθήκη φορ ο οποίος θα έρθει να πλαισιώσει στο ρόστερ τον Άντρε Γκρέι και με την προοπτική να δώσει κάτι διαφορετικό (σε στυλ παιχνιδιού) από τον Τζαμαϊκανό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.