Άρης: Έτοιμος και ο Σάκιτς για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team13 Απριλίου 2022

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν σήμερα (13/4) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Τρίτης, και προετοιμάζονται για το ντέρμπι της Κυριακής (17/4, 19:30) απέναντι στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των pllay-offs της Super League 1.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιελάβανε ασκήσεις δύναμης και παιχνίδια τακτικής, ενώ ο Εμάνουελ Σάκιτς συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα αποδυτήρια των «κίτρινων» στις προπονητικές εγκαταστάσεις παρέμειναν κλειστά, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού τις τελευταίες μέρες στην ομάδα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για τα εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων του κυριακάτικου ντέρμπι τόσο ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/) όσο και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινές 10:00-19:00, Σάββατο 10:00-18:00 & Κυριακή 10:00-19:30), σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ, ενώ –να υπενθυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας φιλάθλου και του ΑΜΚΑ.

Συνιστούμε στον κόσμο της ομάδας μας να προμηθευτεί έγκαιρα το εισιτήριό του για την αποφυγή φαινομένων συνωστισμού και ταλαιπωρίας της τελευταίας στιγμής.

Στηρίζουμε την ομάδα μας, προστατεύουμε το… σπίτι μας! Όλοι μαζί για τη νίκη!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.