Με τα γνωστά αγωνιστικά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του κυριακάτικου (22/2) εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά στο «Κλ. Βικελίδης».
Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης, οι ποδοσφαιριστές του Μανόλο Χιμένεθ προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης (17/2) στο «Δασυγένειο» με τους Μορόν, Μισεουί και Γαλανόπουλο να συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο προπονήθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει του αγώνα με την Κηφισιά στο Κλεάνθης Βικελίδης (22/02, 19:00), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».
Η προπόνηση της Τρίτης ξεκίνησε με ενεργοποίηση, συνεχίστηκε με ασκήσεις ενδυνάμωσης και ολοκληρώθηκε με παιχνίδια διατήρησης μπάλας.
Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, οι Λορέν Μορόν, Γκαμπριέλ Μισεουί και Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος συνέχισαν τα προγράμματά τους (θεραπεία και ατομικό).
Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Δασυγένειο».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube