Άρης: Συμπληρώνει το παζλ με τρεις κινήσεις 

Γιώργος Στράντζαλης25 Ιουλίου 2021

Η ήττα στο Καζακστάν δεν δυσκόλεψε μόνο την υπόθεση πρόκριση του Αρη στην επόμενη φάση του Conference League, αλλά ανέδειξε και τις χτυπητές αδυναμίες του Κιτρινόμαυρου ρόστερ (κυρίως) σε επίθεση και άμυνα. Αδυναμίες που είχαν φανεί από τα φιλικά τις προετοιμασίες ωστόσο δεν καλύφθηκαν άμεσα από τη διοίκηση για να δοθούν επιπλέον επιλογές στον προπονητή.

Προς αυτή την κατεύθυνση, και προκειμένου να φτιάξουν ένα πιο ισχυρό και πλήρες ρόστερ, οι Κιτρινόμαυροι τα τελευταία 24ώρα έχουν επισπεύσει τις διαδικασίες ενίσχυσης σε τρεις θέσεις. Στο κέντρο της άμυνας (μετά το ναυάγιο με τον Αρίμπας), στα μπακ και στην κορυφή της επίθεσης. Οπως αφήνουν μάλιστα να εννοηθεί οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και πλέον βρίσκονται μαζί τους σε διαδικασία διαπραγματεύσεων έτσι ώστε να “κλείσουν” το συντομότερο δυνατό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό ως προς τις επιλογές, κρίνοντας όμως από τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις (βλ. Ιτούρμπε, Ντιαγέ) στον Αρη κοιτάζουν περιπτώσεις από το “πάνω ράφι” με ό,τι αυτό συνεπάγεται ως προς (και) το οικονομικό σκέλος των συμφωνιών. Ο πήχης έχει σηκωθεί ψηλά για τις μεταγραφές, ειδικά για τις θέσεις στο κέντρο της άμυνας και στην επίθεση όπου στον Αρη σκοπεύουν να κάνουν την υπέρβαση.

 Κίνηση γίνεται και για την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου μπακ, καθώς φάνηκε στο παιχνίδι με την Αστάνα ότι υπάρχει η έλλειψη εναλλακτικής στη συγκεκριμένη θέση. Προφανώς μέχρι το δεύτερο παιχνίδι με τους Καζάκους δεν προλαβαίνει να αξιοποιήσει κάποια νέα κίνηση, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορεί η διοίκηση να προετοιμάσει το έδαφος ή ακόμα και να κλείσει κάποια συμφωνία ή και συμφωνίες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.