Άρης και Νταρίντα συμφώνησαν για συμβόλαιο 2,5 χρόνων

Γιώργος Στράντζαλης12 Δεκεμβρίου 2022

Σε συμφωνία με τον Βλαντιμίρ Νταρίντα έφτασε ο Άρης. Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν στην Αθήνα και συμφώνησαν να συνεργαστούν για τα επόμενα 2.5 χρόνια. 

Ο παίκτης θα μεταβεί στο Βερολίνο για να ολοκληρώσει με τη Χέρτα τα διαδικαστικά της λύσης του συμβολαίου του και έπειτα, θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιο του, να ανακοινωθεί και βέβαια να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Λίγα λεπτά με την οριστικοποίηση της συμφωνίας του Άρη με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα, ο Θόδωρος Καρυπίδης ανέβασε στο Instagram, μία φωτογραφία με τον παίκτη...

Η κίνηση αυτή θα δώσει μια ακόμη αξιόπιστη λύση στον Άλαν Πάρντιου για τη μεσαία γραμμής της ομάδας καθώς μπορεί να συνδυάσει το δημιουργικό και το ανασταλτικό κομμάτι. Ο Τσέχος μέσος έκανε τα πρώτα του βήματα στη Βικτόρια Πλζεν, όπου κατέγραψε 93 συμμετοχές, 18 γκολ και ισάριθμες ασίστ. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Φράιμπουργκ, όπου έμεινε δύο χρόνια έχοντας 11 γκολ, 10 ασίστ σε 61 παιχνίδια ενώ το καλοκαίρι του 2015 μετέβη στη Χέρτα, όπου έχει σημειώσει 16 γκολ, 29 ασίστ σε 192 παιχνίδια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.