Άρης: Στροφή σε... killer

Μάνος Χατζάκης22 Ιουλίου 2021

Σβήνουν, γράφουν και πάλι απ' την αρχή. Η προσπάθεια των “κιτρινόμαυρων” για απόκτηση φορ ή περιφερειακού επιθετικού περιλαμβάνει διάφορες φάσεις και κάθε πρόβλεψη είναι... παρακινδυνευμένη. Εσχάτως, παρατηρείται και πάλι η τάση για εύρεση φουνταριστού, ο οποίος θα δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.

Τα ονόματα των Καμαρά (Φούλαμ) και Ντιαμπί (Σπόρτινγκ Λισσαβώνας), τα οποία εμφανίστηκαν στο προσκήνιο έχουν υποχωρήσει αισθητά και κάπου εκεί δόθηκε η εντύπωση ότι ο Αρης ψάχνει παίκτη με έφεση στο γκολ, αλλά όχι... γκολτζή. Κι αν για τον δεύτερο ποτέ δεν υπήρξε ζωηρό ενδιαφέρον, για τον παίκτη της Φούλαμ τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Οι Θεσσαλονικείς ασχολήθηκαν έντονα μαζί του, έδειξαν διάθεση να ανεβάσουν την προσφορά τους, ωστόσο το φλερτ ατονεί και μάλλον στρέφονται σε διαφορετικές περιπτώσεις.

Ο Καμαρά δεν είναι φουνταριστός, αντιθέτως παίζει στα πλάγια, αλλά συγκλίνει προς τα μέσα, πατώντας περιοχή. Τα κριτήρια, όμως, επιλογής διαφοροποιούνται, τουλάχιστον αυτό φαίνεται στην παρούσα φάση. Οι Θεσσαλονικείς μπαίνουν ξανά στη διαδικασία για εννιάρι και πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία της διπλής αναμέτρησης με την Αστανά. Αν ο Αρης προκριθεί, τότε οι διοικούντες θα φορτσάρουν, για να τον υπογράψουν, διαφορετικά μπορεί να πορευθούν και με τις υπάρχουσες επιλογές, οι οποίες είναι αρκούντως ικανοποιητικές για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Αυτή τη στιγμή, ο μόνος “killer” είναι ο Μήτρογλου, ο οποίος όμως πρέπει να βρει τον εαυτό του, για να πείσει ότι δεν χρειάζεται άλλος φορ. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.