Άρης: Στους δρόμους για το μπάσκετ ίδια μέρα, 22 χρόνια πριν

Μάνος Χατζάκης04 Σεπτεμβρίου 2021

Το συλλαλητήριο των οπαδών του Άρη για το θέμα της αφαίρεσης βαθμών θα μονοπωλήσει τις επόμενες μέρες τη φίλαθλη κοινή γνώμη, με την ελπίδα ότι οι ιαχές θα ακουστούν εκεί που πρέπει και οι αρμόδιες αρχές -διεθνείς ή εγχώριες- θα εισακούσουν το αίτημα της ΠΑΕ και η ομάδα θα ξεκινήσει από την ίδια αφετηρία στο προσεχές Πρωτάθλημα, όπως και οι υπόλοιπες.

Η 3η Σεπτεμβρίου πέρασε στη σύγχρονη ποδοσφαιρική ιστορία της ομάδας, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της μόλις το 2016, πληρώνοντας το 2021 μία υπόθεση, η οποία έπρεπε να απασχολήσει τέσσερα χρόνια πριν.

Η συγκεκριμένη ημέρα είναι... γνωστή όμως στον φίλαθλο κόσμο του Άρη, ο οποίος είχε βρεθεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης το 1999. Σε μεγαλειώδες συλλαλητήριο, παρουσία 10.000 κόσμου, επίκεντρο ήταν η ομάδα μπάσκετ, η οποία περνούσε δύσκολες μέρες. Ο κόσμος κατέβηκε στην πλατεία της ΧΑΝΘ, την ημέρα που ο τότε πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, εγκαινίασε τη Διεθνή Έκθεση, ζητώντας ρύθμιση των υπέρογκων χρεών, αλλά και δημιουργία κλειστού γηπέδου.

Το κέντρο της πόλης πλημμύρισε το απόγευμα με χιλιάδες κιτρινόμαυρες σημαίες, καπνογόνα και συνθήματα (έμεινε στην ιστορία το "φέρτε τον πρωθυπουργό, να ρυθμίσουμε τα χρέη να τον κάνουμε αρειανό), χωρίς να συμβεί το παραμικρό παρατράγουδο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.