Άρης: Στον δρόμο της επιστροφής ο Εμπακατά

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2023

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη βρέθηκαν στο Δασυγένειο σήμερα εν όψει της προετοιμασίας τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό το Σάββατο (4/2 19:00). Στα ευχάριστα νέα ο Άλαν Πάρντιου είδε τον Σαλέμ Εμπακατά να ακολουθεί μέρος της προπόνησης. Σε αντίθεση ο Λούις Πάλμα δεν κατάφερε και πάλι να προπονηθεί με την ομάδα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Το training report της ΠΑΕ Άρης: Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό (04/02, 19:00), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής.

Το σημερινό πρόγραμμα επικεντρώθηκε στο κομμάτι της τακτικής με τον Σαλέμ Εμπακατά να ακολουθεί μέρος της προπόνησης, ενώ ο Λουίς Πάλμα έκανε και πάλι ατομικό. Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο».

* Οι Γιώργος Καρακασίδης, Κώστας Τανούλης και Χρήστος Χατζηιωάννου κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων (U19) για προπονήσεις από τις 6 έως τις 8 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.