Άρης: Στόχος να φύγει με το διπλό από τα Γιάννενα

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2021

Να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα θα επιδιώξει ο Άρης στους «Ζωδιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «κίτρινοι» θα επιδιώξουν να πάρουν το τρίποντο και να επιστρέψουν και στις εκτός έδρας νίκες καθώς στην τελευταία τους έξοδο ηττήθηκαν από τη Λαμία. 

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμη από το πρόβλημα στο δικέφαλο αλλά και των Κουέστα και Κάτσε. Στην αποστολή δεν βρίσκεται και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Νικόλας Ιωάννου.  

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Γιαννίκης συμπεριέλαβε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν ο Κάργας, που είναι τιμωρημένος, ο Κάστρο που είναι τραυματίας και για λόγους τακτικής οι Γιαννίκογλου, Γροσδάνης και Νάτιντσουκ. 

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πίρσμαν, Σάλιακας, Πανουργιάς, Καρτάλης, Σιόντης, Ντομίνγκεζ, Λώλης, Λιάσος, Νάουμετς, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Δούμτσης, Παμλίδης, Κρίζμαν, Λέο.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.