Άρης: Στο κενό οι προσπάθειες για λύση με τον Μήτρογλου

Μάνος Χατζάκης06 Σεπτεμβρίου 2021

Κανέναν καρπό δεν απέδωσαν οι προσπάθειες των ανθρώπων του Αρη, προκειμένου να φτάσουν στη λύση του συμβολαίου του Κώστα Μήτρογλου.

Οι "κιτρινόμαυροι" προσπάθησαν το προηγούμενο διάστημα να έρθουν σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ωστόσο ό,τι κι αν επιχείρημα προέβαλαν, έπεσαν σε... τείχος, καθώς δεν βρήκαν καμία προθυμία για συζήτηση. Ουσιαστικά, δηλαδή, ο Μήτρογλου δεν μπήκε στον κόπο να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους παράγοντες της εταιρίας, καθώς δεν ήθελε να καταφύγει στη συγκεκριμένη λύση.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ, εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες, ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος ορίζοντας επιστροφής, για να τεθεί στη διάθεση του Ακη Μάντζιου. Η ελεύθερη μετάφραση στη σχέση Αρη και Μήτρογλου είναι ότι ο παίκτης βρίσκεται σε ιδιότυπη μορφή απομόνωσης και απλώς "κάθεται" στο συμβόλαιό του. Ο ίδιο επιμένει ότι θα... γυρίσει στη δράση, όμως επί του παρόντος κάνει λόγο για συνεχείς ενοχλήσεις στο γόνατο. Το ιατρικό επιτελείο πάντως αφιερώνει χρόνο στον "Μητρο-γκόλ" και κάνει ό,τι μπορεί, για να αλλάξει την κατάσταση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.