Άρης: Στην Τούμπα με τη λογική των τριών χαφ

Μάνος Χατζάκης24 Νοεμβρίου 2021

Επιβεβλημένη είναι η αλλαγή του αγωνιστικού πλάνου στον Άρη, εάν θέλει να ξεγράψει την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και να αποκτήσει σταθερότητα, από εδώ και στο εξής.
Το ντέρμπι της Τούμπας κρατά τους πάντες στην... τσίτα, αλλά δεν αρκούν οι ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης. Χρειάζονται και τροποποιήσεις σε αγωνιστικά θέματα.
Η απουσία του Μπερτόγλιο στον άξονα επιφέρει -μοιραία- διαφοροποιήσεις και στο σκεπτικό του ανθρώπου, ο οποίος καθοδηγεί την ομάδα.
Ο Ακης Μάντζιος νιώθει σχετική σιγουριά με την επιστροφή των Φαμπιάνο και Σούντγκρεν, ωστόσο θα προσπαθήσει να «δέσει» τη μεσαία γραμμή, επιτυγχάνοντας την ισορροπία, που λείπει φέτος.
Ετσι, είναι πιθανό να παρατάξει σχήμα με τρεις χαφ. Συγεκριμένα, τους Τζέγκο και Σάσα ως αμυντικούς μέσους και μπροστά τους τον Ντιαγέ, ο οποίος θα παίξει -πάλι- ως 10άρι, για να καλύψει το κενό του Μπερτόγλιο.
Από εκεί και πέρα, «παίζει» έντονα η επιστροφή του Μαντσίνι στην πτέρυγα, για να δώσει άμυνες και τρεξίματα, ενώ ανοιχτή είναι η άλλη πλευρά στα αριστερά, καθώς Γκάμα και Γκαρσία τη διεκδικούν, ωστόσο ο Αργεντινός είναι αμφίβολος προς το παρόν, λόγω τραυματισμού.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.