Άρης: Στην τελική ευθεία για τον φορ -Ετοιμάζεται για το μεγάλο «μπαμ»

Γιώργος Στράντζαλης26 Ιουνίου 2022

Το καθοριστικό βήμα ώστε να κλείσει ο επιθετικός, που θα αντικαταστήσει το κενό του Αμπουμπακάρ Καμαρά, προσπαθούν να κάνουν στον Αρη με συνεχείς διαπραγματεύσεις τα τελευταία 24ώρα. Στόχος είναι ο “εκλεκτός” να βρίσκεται από την επόμενη εβδομάδα στην Αυστρία και ν’ ακολουθήσει το βασικό πρόγραμμα προετοιμασίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι επαφές είναι σε προχωρημένο επίπεδο και δεν αποκλείεται εντός των επόμενου 48ώρου να προκύψουν οριστικές εξελίξεις, ενδεχομένως και ανακοινώσεις. Για να γίνει αυτή η διαδικασία βέβαια θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η πώληση του Καμαρά, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και ο Αρης θα εξασφαλίσει πόσο των 5+ εκατομμυρίων ευρώ. Deal που δίνει τη δυνατότητα στον Θόδωρο Καρυπίδη να κάνει την υπέρβαση για τον αντικαταστάτη του, ενισχύοντας την κορυφή της επίθεσης μ’ ένα δυνατό όνομα και με “βαρύ” βιογραφικό. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έμπειρο φορ με θητεία στην Premier League και με τον οποίον έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές ώστε να μπει το θέμα της μεταγραφής του στην τελική του ευθεία. Χθες “κυκλοφόρησε” στο διαδίκτυο έντονα το όνομα του Τούρκου επιθετικού, Τσενκ Τοσούν ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Έβερτον, ωστόσο ο παίκτης οδεύει προς την Μπεσίκτας. Εκτός αυτού όμως ο συγκεκριμένος δεν είναι ο “εκλεκτός” του Θόδωρου Καρυπίδη και το όνομά του κρατείται στον Αρη σαν επτασφράγιστο μυστικό έως ότου “πέσουν” οι υπογραφές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.