Άρης: Η μέρα της κρίσης για τον Μαντσίνι

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2022

Στην αναμονή για την τελευταία προπόνηση του Άρη και το αν θα λάβει μέρος σε αυτή ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων», με τη χρησιμοποίηση ωστόσο του Αργεντίνου επιθετικού στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό να είναι αμφίβολη καθώς δεν προπονήθηκε με το σύνολο του Άλαν Πάρντιου.

Ο Μαντσίνι όπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολα θα μπει στο πλάνο του προπονητή του Άρη για το ντέρμπι της Κυριακής στη «Λεωφόρο» και αυτό που θα γίνει γνωστό μετά την προπόνηση του Σαββάτου είναι αν ο Άγγλος τεχνικός θα συμπεριλάβει τον Αργεντίνο στην αποστολή, τουλάχιστον για να βρίσκεται στον πάγκο. Δεδομένου ότι δεν πήρε μέρος σε καμία προπόνηση της εβδομάδας, ακόμη κι αυτό φαντάζει δύσκολο.

Ο προπονητής του Άρη στις δηλώσεις του στη NOVA μίλησε για την παρουσία του Μαντσίνι στο παιχνίδι και ανέφερε χαρακτηριστικά, «Δεν είμαι ο προπονητής ο οποίος θα ρισκάρει με τη συμμετοχή ενός παίκτη ο οποίος έχει πρόβλημα τραυματισμού. Ο Μαντσίνι είναι δυνατός παίκτης και σίγουρα στη φυσική και αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται δεν χρειάζεται μια ολόκληρη εβδομάδα προετοιμασίας. Δεν θα ρισκάρουμε τη συμμετοχή του αλλά θα περιμένουμε να τον δούμε στην τελευταία προπόνηση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.