Άρης: Stand-by για Ετεμπό - Μπαίνει στην τελική ευθεία η συμφωνία

Metrosport Team13 Σεπτεμβρίου 2022

Λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, όλα δείχνουν πως ο Άρης βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την ενίσχυση του συνόλου του, με ένα ακόμη αξιόλογο παίκτη.

Λόγος γίνεται για τον Πίτερ Ετεμπό, που με την έλευσή του θα δώσει περισσότερες επιλογές στην άμυνα της ομάδας και κυρίως στα χαφ.

Για τον Νιγηριανό οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι η συμφωνία προβλέπει τον δανεισμό του από τη Στόουκ Σίτι, και όχι την απευθείας αγορά του παίκτη, κάτι που ωστόσο από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ για την ώρα δεν το επιβεβαιώνουν.

Η φήμες που ως ένα βαθμό επιβεβαιώνουν την μετακίνηση του παίκτη «φούντωσαν» μετά απόφαση της αγγλικής ομάδας να μην τον συμπεριλάβει στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή της στο φετινό πρωτάθλημα της Championship.

Η υπόθεση του Νιγηριανού φαίνεται να βρίσκεται στη φάση των γραφειοκρατικών ζητημάτων και οι εξελίξεις έχουν μεταφερθεί για τις επόμενες μέρες, με τα περιθώρια πάντως να έχουν στενέψει.

Ο Άρης περιμένει τον 26χρονο μέσο στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του , ώστε να ενσωματωθεί άμεσα στο ρόστερ και να καλύψει γρήγορα το χαμένο βαθμολογικό έδαφος για τους «κιτρινόμαυρους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.