Άρης: Σκέψη απόκτησης ενός ακόμη στόπερ

Γιώργος Στράντζαλης07 Δεκεμβρίου 2022

Το σενάριο ενίσχυσης του κέντρου της άμυνας επανέρχεται στην καθημερινότητα του Αρη με αιτία τον σοβαρό τραυματισμό του Νικολά Ενκουλού και το ενδεχόμενο απουσίας τους για διάστημα έξι εβδομάδων.

Την περασμένη εβδομάδα ο Αλαν Πάρντιου απέρριψε το ενδεχόμενο προσθήκης κεντρικού αμυντικού και για την ακρίβεια είχε εκφράσει την ικανοποίησή του για τον βαθμό ανταπόκρισης της αμυντικής τετράδας στην αγωνιστική τακτική του. Τρεις ημέρες αργότερα έγινε γνωστός ο σοβαρός τραυματισμός του Νικολά Ενκουλού ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός δράσης για διάστημα 4-6 εβδομάδων, γεγονός το οποίο μπορεί να ανατρέψει το αρχικό μεταγραφικό πλάνο. 

Προφανέστατα οι «κίτρινοι» περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή του παίκτη στη Θεσσαλονίκη έχοντας στα χέρια τους τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε. Ο Ενκουλού θα επιστρέψει στη βάση του στις 12 του μήνα, θα επανεξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο κι εκεί θα εκτιμηθεί με ακρίβεια αν οι εβδομάδες της απουσίας του θα είναι τέσσερις ή αν θα χρειαστεί να εξαντλήσει τις έξι. 

Αναλόγως θα ληφθεί απόφαση για προσθήκη κεντρικού αμυντικού ή αν θα αποφασιστεί να δοθεί λύση εκ των έσω (σ. σ. να ενεργοποιηθεί δηλαδή ο Κωνσταντίνος Τανούλης). Προς το παρόν, πληροφορίες της σημερινής «Μ» αναφέρουν ότι εκεί που ο Αρης δεν ασχολούταν με προτεινόμενους κεντρικούς αμυντικούς, πλέον έχει μπει σε διαδικασία τσεκαρίσματος των περιπτώσεων που λαμβάνει (σχεδόν) καθημερινά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.