Άρης: «Σκάνδαλο της ΕΠΟ με Ούμπιδες»

Γιώργος Στράντζαλης18 Μαΐου 2022

Με ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης αποκαλύπτει μία ακόμα παράλειψη της ΕΠΟ που αφορά τις παλιές αμαρτίες του παρελθόντος που πληρώνει ο Θόδωρος Καρυπίδης. 

Πιο συγκεκριμένα, στην περίπτωση του Χαβιέ Ούμπιδες είχε επιβληθεί πρόστιμο στην ομάδα ύψους 150.000 ευρώ, ένα ποσό το οποίο αποπληρώθηκε άμεσα στην ΕΠΟ, ώστε να το αποστείλει στην FIFA. Γεγονός που δεν συνέβη ποτέ όμως με την ΕΠΟ να μην στέλνει τα χρήματα και τον Άρη να μένει έκθετος χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη. 

Συνεβη ΚΑΙ αυτό!!! Η ΕΠΟ... της εξυγίανσης "ξεχνάει" να μεταβιβάσει χρήματα του Άρη στην FIFA, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ να φαίνεται εκτεθειμένη! Για την ακρίβεια, στην ΠΑΕ Άρης είχε επιβληθεί πρόστιμο 150 χιλιάδων ευρώ, πριν από 1,5 χρόνο για το θέμα του Χαβιέρ Ούμπιδες και συγκεκριμένα για οφειλές (της παλιάς ΠΑΕ) προς το πρόσωπο του.  

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, το συγκεκριμένο ποσό κατατέθηκε στην ΕΠΟ για να το στείλει η Ομοσπονδία στην FIFA με όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Ωστόσο, προχθές η ΠΑΕ ενημερώθηκε από την FIFA ότι ΔΕΝ έχει λάβει τα χρήματα!!!! 

Μήπως στην ΕΠΟ να κοιτάξουν για... ξεχασιαρηδες υπαλλήλους; Γιατί δεν είναι δυνατόν να έχει καταβληθεί το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ από μια ΠΑΕ με σκοπό την πληρωμή προστίμου προς την FIFA αλλά αυτό το ποσό να μην φτάνει ποτέ...στον προορισμό του. Τι άλλο θα δούμε...;;;;,

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.