Άρης: Σίγουρος ο Μπεναλουάν, το σκέφτεται για Σίλβα

Μάνος Χατζάκης31 Οκτωβρίου 2020

Το ματς του Αρη με τον Αστέρα Τρίπολης πέρασε από 40 κύματα, ωστόσο θα διεξαχθεί κανονικά και είναι αφορμή, ώστε η τεχνική ηγεσία να δει αγωνιζόμενα δύο καινούρια πρόσωπα.

Πρόκειται για τους Γιόχαν Μπεναλουάν και Σαντέ Σίλβα.

Η παρουσία του πρώτου στο αρχικό σχήμα έχει "κλειδώσει", από την πρώτη σχεδόν μέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα. Ο γαλλοτυνήσιος στόπερ θα βρεθεί δίπλα στον Γιώργο Δεληζήση στο κέντρο της άμυνας, ελλείψει του τιμωρημένου Λίντσεϊ Ροζ, ο οποίος θα εκτίσει μία αγωνιστική, λόγω καρτών.
Εκτός του Μπεναλουάν, ντεμπούτο αναμένεται να κάνει και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

Πιθανότατα, ο Σαντέ Σίλβα θα πάρει κάποια λεπτά, μπαίνοντας ως αλλαγή, καθώς στο μυαλό του Ακη Μάντζιου έχει κλειδώσει η τριπλέτα στη μεσοεπιθετική γραμμή με την παρουσία των Γκαρσία, Γκάμα και Μαντσίνι. Ο τελευταίος λέγεται ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση κι έτσι δύσκολα θα μείνει εκτός βασικού σχήματος, άρα -υπό αυτή τη λογική, ο Σίλβα δεν χωρά στην ενδεκάδα.

Βέβαια, στο μυαλό του Μάντζιου "στριφογύρισε" η ιδέα να δοκιμάσει το νέο απόκτημα της ομάδας, στην κορυφή της επίθεσης, ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο, καθώς η εν λόγω θέση χρειάζεται ποδοσφαιριστή με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Ετσι, ο Σίλβα αναμένεται να ντεμπουτάρει, φορώντας τα "κιτρινόμαυρα", ωστόσο -και εκτός πάντα απροόπτου- θα έρθει από τον πάγκο.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.