Άρης: Σε ρυθμούς Αστάνα οι τερματοφύλακες

Γιώργος Στράντζαλης20 Ιουνίου 2021

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Την ώρα που οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Αρη ακολουθούσαν τις οδηγίες του γυμναστή, Νίκο Αμανατίδη, υπό το βλέμμα του Άκη Μάντζιου, οι Χουλιάν Κουέστα και Μάριος Σιαμπάνης ήταν στα “χέρια” του Γιάννη Πλαβούκου κάνοντας ασκήσεις με μπάλα και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο με τον οποίο τοποθετούνται στην περιοχή σε στατικές φάσεις (σ.σ χτυπήματα φάουλ από τα πλάγια και από τον άξονα).

Ο έμπειρος εκπαιδευτής τερματοφυλάκων, με το ιδιαίτερο και πάντοτε πρωτότυπο ασκησιολόγιο του, δούλεψε σε συνθήκες αγώνα επιδιώκοντας να βάλει τους τερματοφύλακες από τώρα στο κλίμα του πρώτου ευρωπαϊκού με αντίπαλο την Αστάνα. 

Τοποθετώντας συγκεκριμένα “εμπόδια” μέσα στην περιοχή τους, που υποδείκνυαν είτε τους αντιπάλους είτε τους αμυντικούς του Αρη, φώναζε συνεχώς… “αυτοί είναι οι αντίπαλοι της Αστάνα. Εδώ θα βγεις”. Ενδεικτικό ότι ήδη οι κιτρινόμαυροι προετοιμάζονται για τον αγώνα με την ομάδα από το Καζακσταν, σε ένα μήνα. Ο Γιάννης Πλαβούκος δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και με στοχευμένες παρατηρήσεις επιδιώκει το τέλειο από τους τερματοφύλακές του.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.