Άρης: Σε προχωρημένες επαφές με τον Πέρε Πονς

Γιώργος Στράντζαλης14 Ιουνίου 2022

Ο Πέρε Πονς είναι μια από τις περιπτώσεις κεντρικών χαφ που εξετάζει ο Άρηςγια να ενισχύσει τον άξονα του και οι επαφές μαζί του είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Με τον Μάρβιν Πίρσμαν να βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και τον Πάπε Σέικ Ντιόπ ν΄ αναμένεται εντός των επόμενων ημερών στη χώρα μας, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους του Άρη το πλαίσιο της διαφαινόμενης συνεργασίας τους, οι Κιτρινόμαυροι “τρέχουν” παράλληλα την περίπτωση του Πέρε Πονς.

Ο 29χρονος Καταλανός αμυντικός χαφ, που μένει ελεύθερος από την Αλαβές, έχει μπει στο μεταγραφικό ραντάρ του Αρη τις τελευταίες εβδομάδες και μάλιστα οι Κιτρινόμαυροι έχουν προχωρήσει σε ουσιαστικές επαφές μαζί του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και πλέον είναι στο χέρι του Άρη να την ενεργοποιήσει.

Ο Πονς είναι Καταλανός και από μικρή ηλικία εντάχθηκε στην ομάδα της Χιρόνα, στην οποία έκανε ντεμπούτο το 2013 σε ηλικία 19 ετών. Η πολυετής παρουσία του στη Χιρόνα ολοκληρώθηκε τη σεζόν 2018-19, έχοντας συνολικά 211 συμμετοχές, με 4 γκολ και 9 ασίστ. Η Αλαβές ξόδεψε δύο εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του τον Ιούλιο του 2019 και μέχρι τη φετινή σεζόν κατέγραψε 82 συμμετοχές με πέντε γκολ. Φέτος είχε μια γεμάτη σεζόν με 27 παιχνίδια και ένα γκολ. Είναι καθαρό “6άρι” αλλά και με δυνατότητες να συμβάλει επιθετικά, έχει εμπειρία σε υψηλό επίπεδο καθώς στην καριέρα του έκανε 144 παιχνίδια στη La Liga και ο Άρης εκτιμά ότι τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά ταιριάζουν στα θέλω του Χερμάν Μπούργος.

Η περίπτωση του Πονς ενδεχομένως να σχετίζεται με την εξέλιξη που θα έχουν οι διαπραγματεύσεις με τον Πάπε Σέικ, για αυτό και ο Άρης έχει τον Καταλανό χαφ stand by. Ενδεχομένως όμως να γίνει τελικά κίνηση και για τους δύο, ειδικά από τη στιγμή που οι περιπτώσεις των Ματίγια, Ντιαγέ, ακόμα και του Σάσα, παραμένουν ανοικτές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.