Άρης: Σε κρίσιμο σταυροδρόμι λόγω… Κλάτενμπεργκ!

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2021

Η ΠΑΕ Αρης επέλεξε τον δρόμο της εμπιστοσύνης στο έργο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ παρά τα διαιτητικά «φάλτσα» που εισπράττει από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Πλέον όμως περιμένει από τον Αγγλο αρχιδιαιτητή να αντιδράσει έπειτα από όλα όσα συνέβησαν στους «Ζωσιμάδες» και σε συνάρτηση με την ξεκάθαρη εύνοια που έχουν οι ομάδες που βρίσκονται κάτω από τους «κίτρινους».  

Εντονος εκνευρισμός υπάρχει στις τάξεις της ΠΑΕ για τις αποφάσεις του διαιτητή Τσαγκαράκη στους «Ζωσιμάδες». Από την απόφαση έναρξη και ολοκλήρωσης του αγώνα σ’ ένα τερέν το οποίο ήταν γεμάτο λίμνες, με αποκορύφωμα την ακύρωση του τέρματος του Ντάνιελ Μαντσίνι και τη φάση του χεριού του Εραμούσπε σε σουτ του Λόπεθ. Την ίδια ώρα, οι ανταγωνιστές των «κίτρινων» απολαμβάνουν ξεκάθαρη εύνοια, το VAR χρησιμοποιείται κατά συνθήκη και πλέον είναι τουλάχιστον ευνόητο αυτό που συμβαίνει. Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ, στο εσωτερικό της ΠΑΕ, συζητήθηκε έντονα το ενδεχόμενο έκδοσης επίσημης ανακοίνωσης.  

Κανείς όμως δεν είναι σίγουρος ότι μια ανακοίνωση θα αλλάξει κάτι. Στον Αρη δεν θέλουν να συμβιβαστούν μ’ αυτό που πλέον όλοι υποψιάζονται, δηλαδή, ότι ο Κλάτενμπεργκ ενέδωσε στην πίεση που δέχεται. Αυτό αντιλήφθηκαν από τον ορισμό του Θανάση Τζήλου (ως 4ος διαιτητής) στον αγώνα με την ΑΕΚ καθώς δείχνει ότι δεν θα τιμωρηθεί για όλα όσα έγιναν στον πρόσφατο αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Βόλο.  

Πληροφορίες της «Μ» και του metrosport.gr αναφέρουν ότι συζητείται το ενδεχόμενο αιτήματος για συνάντηση με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ καθώς οι «συμπτώσεις» είναι μαζεμένες. Οι «κίτρινοι» δεν θέλουν να άρουν την εμπιστοσύνη τους στον Άγγλο, αλλά περιμένουν από τον αρχιδιαιτητή να προχωρήσει στην παραδειγματική τιμωρία αυτών που αλλοιώνουν αποτελέσματος και βασικά τη βαθμολογία του Πρωταθλήματος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.