Άρης: Σε...καλό δρόμο ο Γκαρσία, ανάσες για Δεληζήση!

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2021

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βαδίζει η αποθεραπέια του Ματέο Γκαρσία για την προσεχή αναμέτρηση του Άρη με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Αργεντινός εξτρέμ, που δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αντιμετωπίζει πρόβλημα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, όμως φαίνεται πως θα προλάβει τον αγώνα της Κυριακής, καθώς χθες δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις, έβγαλε μέρος της προπόνησης και θα σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί...κανονικά.

Ο Άκης Μάντζιος, θα τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή και εφόσον στις δύο τελευταίες προπονήσεις καταφέρει να ανταπεξέλθει, τότε αυτόματα θέτει υποψηφιότητα για να βρεθεί στην αποστολή.

Όσο αναφορά την περίπτωση του Δεληζήση, ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός των «κιτρίνων», είχε νιώσει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς από τα συνεχόμενα παιχνίδια και θα μείνει εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί. Την θέση του στο κέντρο της άμυνας θα καλύψει ο Μπεναλουάν.

Να θυμίσουμε πως εκτός θα παραμείνουν και οι Ματίγια, Τζέγκο, Ιωάννου, ενώ στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα επιστρέψει εκτός απροόπτου και ο Μαντσίνι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.