Άρης: Σε γνώριμα... λημέρια ο Ίβιτς - Δείπνησε σε εστιατόριο της Πυλαίας η Μακάμπι

Χάρης Εμμανουηλίδης08 Αυγούστου 2022

Τα όσα λαμβάνουν χώρα στο Ισραήλ με τις σειρήνες από την αεράμυνα να ηχούν ακόμα και την ώρα της προπόνησης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι ιθύνοντες του συλλόγου αποφάσισαν πως θα ήταν καλύτερα για την ομάδα να αναχωρήσει νωρίτερα από το Ισραήλ και να ολοκληρώσει την προετοιμασία της ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Βλάνταν Ίβιτς θα προπονήσει τους ποδοσφαιριστές του την Τρίτη (9/8) σε ένα οικείο για τον ίδιο περιβάλλον και ειδικότερα στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ την παραμονή του αγώνα θα προπονηθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με φόντο τον αγώνα ρεβάνς της Πέμπτης (11/8, 21:00, Metropolis 95.5, Metrosport.gr, Novasports Prime).

Ο Σέρβος τεχνικός που πέρασε πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη τόσο ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής, έχει τα δικά του αγαπημένα... στέκια, με ένα από αυτά να βρίσκεται στην Πυλαία, με τον έμπειρο προπονητή να επισκέπτεται με την ομάδα του το εστιατόριο «Γλυκάνισος» για να απολαύσουν ένα δείπνο πριν την προετοιμασία ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα.

Δείτε φωτογραφίες από το δείπνο:


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.